Γιαννακόπουλος: "Συμφώνησα με τον Αλαφούζο, αλλά..."

Όλα δείχνουν... deal και νέα εποχή!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε τι ειπώθηκε στα ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο και την πρόταση για την ΠΑΕ.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα από όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα SDna.gr

«Μιλάμε για τώρα, μόλις πριν από λίγους μήνες. Το τελευταίο διάστημα, ενώ έχουν ξεκινήσει οι συνομιλίες με τον Ταϊλανδό, με παίρνει ένα τηλέφωνο και μου λέει: “Θέλω να βρεθούμε”. Ευχαρίστως. Μου λέει: “Δημήτρη, σε ενδιαφέρει να πάρεις την ΠΑΕ;». Του λέω: “Κοίταξε να δεις, αυτή τη στιγμή εγώ προσωπικά μόνος μου να αναλάβω τα 65 εκατομμύρια χρέη όχι, όπως σου έχω πει. Αν προχωρήσει το Athens Alive, ναι. Θα σε ενδιέφερε, όμως, να μου δώσεις όλο το μάνατζμεντ για ένα χρόνο;”.

Αυτό τι δυνατότητες δίνει ως πρόταση; Να έχει προχωρήσει ή όχι το Athens Alive. Δηλαδή, μονά – ζυγά, κορώνα – γράμματα, δικά του. Κερδισμένος θα έβγαινε και στις δύο περιπτώσεις. Εφόσον, λοιπόν, ήθελε να απεμπλακεί, στην μία εκδοχή θα αναλαμβάναμε ως Athens Alive τα 65 εκατομμύρια χρέη και στην άλλη εκδοχή έχοντας τη διαχείριση εγώ και όχι ο Αλαφούζος, πιστεύω ότι ο κόσμος θα αγκάλιαζε περισσότερο την προσπάθεια. Θα είχαμε περισσότερα διαρκείας, περισσότερα εισιτήρια, μεγαλύτερη συσπείρωση. Χορηγοί θα έρχονταν κοντά. Άρα, στο τέλος της σεζόν, εφόσον δεν είχε προχωρήσει το Athens Alive, θα παραλάμβανε μια ομάδα, που σίγουρα θα είχε λιγότερα χρέη. Άρα και στις δύο περιπτώσεις κερδισμένος. Εγώ θα ήμουν ο κερδισμένος, έχοντας πληρώσει βέβαια 65 εκατ. ευρώ και παίρνοντας τον Παναθηναϊκό, αν προχωρούσε το Athens Alive. Στην άλλη περίπτωση, θα ήμουν απλά ένας άνθρωπος που θα είχε ξοδέψει φαιά ουσία και χρόνο, για να καλυτερεύσω την εικόνα ενός μαγαζιού, που δεν μου ανήκει».

Συμφωνήσατε;

«Συμφωνήσαμε, δώσαμε τα χέρια. Ήταν Τετάρτη βράδυ. Ανανεώσαμε το ραντεβού για την Παρασκευή, για να δούμε πώς θα κάνουμε τη συγγραφή του συμφωνητικού και τις ανακοινώσεις. Και εμφανίστηκε λέγοντάς μου ότι έχει αλλάξει γνώμη».

Αυτό μόνο;

«Ναι».

Ήταν τόσο μικρή δηλαδή η συνάντησή σας;

«Μπορεί να κράτησε λιγότερο από 10 λεπτά. Ήρθε μαζί με κάποιον άνθρωπο να μου πει ότι απλά άλλαξε γνώμη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News