Γιαννακόπουλος: "Ευπρόσδεκτος στο ΟΑΚΑ ο Πιεμπονγκσάντ - Γήπεδο μπάσκετ στη Λεωφόρο αν δεν προχωρήσει το Athens Alive"

Ζωντανεύει και πάλι ο Παναθηναϊκός - Να σταματήσει επιτέλους η μιζέρια

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δηλώσεις του, τόνισε πως υπάρχει εναλλακτικό πλάνο με την ανακατασκευή της Λεωφόρου σε γήπεδο μπάσκετ με εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο την κούπα. Θέλουμε να πάμε στο Final Four και από εκεί και πέρα να το πάμε να το σηκώσουμε κιόλας»

Όσο για τις σχέσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη διοργανώτρια, ανέφερε: «Τα έχουμε πει πολλές φορές, έγιναν λάθη κι από τις δυο πλευρές, καθίσαμε, τα βάλαμε κάτω και πιστεύω πως θα έχουμε μια καλύτερη χρονιά με πρωταγωνιστές μόνο τους αθλητές».

Για τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αλλά  και στο Athens Alive. «Είναι δυο διαφορετικές ερωτήσεις. Στα διοικητικά ενημερωθήκαμε, όπως όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, ότι έχει αρχίσει η μεταβίβαση των μετοχών στον κ. Πιεμπονγκσάντ. Είναι νομίζω θέμα ημερών ή εβδομάδων να ολοκληρωθεί. Το Athens Alive προχωράει βάσει σχεδίου. Από εκεί και πέρα, τόσο εγώ όσο και οι ξένοι εταίροι μας και η πολιτεία, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το πλάνο έχουμε plan b. Αυτό προβλέπει την ανακατασκευή της Λεωφόρου, με γήπεδο μπάσκετ και εγκαταστάσεις για όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού. Θέλω όμως να πιστεύω πως δεν θα πάμε σε αυτή τη λύση και θα πάει καλά το πρότζεκτ του Athens Alive».

Για την πιθανότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αν πραγματοποιηθεί το Athens Alive, με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ως διοίκηση: «Αν προχωρήσει το Athens Alive θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να είναι συγκεντρωμένα όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού σε ένα σημείο. Ο κ. Πιεμπονγκσάντ θα είναι ευπρόσδεκτος να έρθει είτε ως ενοικιαστής είτε όπως επιθυμεί».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News