Γιαννακοπουλος για Νέα Λεωφόρο, ΝΔ και... Σλούκα: «Τα είπες όλα»

Γιαννακόπουλος: «Βλέποντας δημοσιεύματα σε Μέσα-δορυφόρους του κ. Αλαφούζου, κατάλαβα...»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε… έμμεσα τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου να παρουσιάσει πλάνο για ανακατασκευή της Λεωφόρου.

Ειδικότερα, φίλος του Παναθηναϊκού, έγραψε σε ανάρτηση του Δ. Γιαννακόπουλου το εξής:

«Δυστυχως οπως ….φαίνεται απο την Νεα Λεωφόρο… Το σχεδιο ηταν να παρει τους ψήφους προεκλογικά η ΝΔ… Ας τα εχουμε καλα με τον Γιαννακοπούλο σου λέει και τους φιλάθλους… Ναι στην παναθηναικη πολιτεια συον βοτανικό προεκλογικα… Και μετα.. Πάπαλα!!! Τελικά παντως την κατάλληλη στιγμη εφυγε ο πρόεδρος… Οχι βεβαια γιατι εθδε τα δυσκολα… Αλλα γιατι είδε οτι ολοι εμεις οι Παναθηναικαρες δεν θελουμε να στηρίξουμε εναν προεδρο με αρχιδια που προσπαθει να κανει τον Παναθηναϊκό μεγαλο. Εφυγε λοιπον… Και μαζι του εφυγε και ο Καλάθης κτλ… Και οι αλλοι πηραν Σλούκα… Που καποτε ελπίζαμε για δίδυμο στην παναθα. Και οι απεναντι ουσιαστικά τον προκαλούν ανεβάζοντας φωτογραφία με λευκή πετσέτα. Τελικά ο θσνασης σε ενα επεσε εξω… οι αγγελόπουλοι εμειναν και φτιάχνουν ομαδα φάιναλ 4…που εχουν να πανε απο το 17 και ο Γιαννακοπούλος εφυγε… Και εμεις εχουμε να παμε απο το 12.Νιωθω μεγαλη λυπη. Παντως ο μονος που δεν φταιει ειναι ο Δημήτρης… Εκανε οτι μπορουσε… Αλλα ειπαμε ουσιαστική βοήθεια από πουθενά. μαύρα χρόνια κσι στο μπασκετ».

Στη συνέχεια, ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, αρκέστηκε σε ένα λιτό σχόλιο: «Τα είπες όλα…».

Γιαννακοπουλος για Νέα Λεωφόρο, ΝΔ και... Σλούκα: «Τα είπες όλα»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News