Γιαννακόπουλος: «Να υποβιβαστεί μαζί με τον Κολοσσό η ομάδα που δεν θα κατέβει στα πλέι οφ»

Γιαννακόπουλος: «Δεν λέγομαι Αγγελόπουλος, μην με προσβάλλετε»

Τη λύση για το θέμα των ομάδων που θα υποβιβαστούν… έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με καυτή ατάκα στο ξεκίνημα της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη υπογράμμισε πως μπορεί μία ομάδα που δεν θα κατέβει στα πλέι οφ να υποβιβαστεί μαζί με τον Κολοσσό Ρόδου προκειμένου να μείνει το Λαύριο στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί βρισκόμαστε εδώ. Άλλα είχαμε πει στην προηγούμενη κουβέντα μας. Στον φάκελο που μας έχετε αφήσει δεν υπάρχει μέσα το θέμα της βίας. Μιλάω για τις τιμωρίες. Υπάρχει μια ομάδα που παρανομεί από τις 13/2. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή κύρωση. Ήρθαμε να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση. Συμφωνήσαμε συναισθηματικά για το Λαύριο. Αν όμως το Λαύριο έρθει προτελευταίο, γιατί να υπάρξει αναδιάρθρωση, αφού υπάρχει μια ομάδα που στα πλέι οφ μπορεί να μην κατέβει. Αν δεν κατέβει, υποβιβάζεται και μετά δεν χρειάζεται να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση. Δεν είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Αν μια ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ, υποβιβάζεται μαζί με τον Κολοσσό που είναι τελευταίος. Έτσι, τελειώνει το θέμα της αναδιάρθρωσης». 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News