Γιαννακόπουλος: «Μοντέλο Μπαρτσελόνα στον Παναθηναϊκό»!

«Ο Ερασιτέχνης αναγεννήθηκε χάρη στον Γιαννακόπουλο - Ήταν μεγαλύτερο το χρέος - Πολλοί υποσχέθηκαν, κανείς δεν βοήθησε»

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει μία ιδέα που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό….

«Εφόσον προχωρήσει το πρότζεκτ στον Βοτανικό, χαρίζω τις μετοχές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να λειτουργήσει στο μοντέλο της Μπαρτσελόνα. Και ο πρόεδρος να εκλέγεται από τον κόσμο», δήλωσε ο κ. Γιαννακόπουλος στη Live Sport.

Η ιδέα αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπορεί να αλλάξει επίπεδο σε όλα τον Παναθηναϊκό, αφού αν υλοποιηθεί η παραπάνω σκέψη, τότε ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει με την ψήφο του ποιος θέλει να ηγείται της όλης προσπάθειας.

Όνειρο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη είναι το μοντέλο της Μπαρτσελόνα, κάτι που απαιτεί την εγγραφή χιλιάδων μελών στον Α.Ο. και τη συμμετοχή τους σε αυτό το ιστορικό εγχείρημα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News