Γιαννακόπουλος για διαιτητές: «Με ποιο να εξοργιστείς περισσότερο»

Γιαννακόπουλος: Μοιράζει 50.000 ευρώ κι ένα αυτοκίνητο στους νέους του followers στο Instagram

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με αφορμή την έκθεση του προέδρου της ΚΕΔ Στέλιου Κουκουλεκίδη για τους διαιτητές στο ΣΕΦ, σχολίασε όσα συνέβησαν στο ντέρμπι.

Από τα γραφόμενα του Κουκουλεκίδη που ακολουθούν αυτούσια στη συνέχεια, διαπιστώνει κανείς πως ο πρόεδρος της ΚΕΔ έδωσε τα εύσημα στους διαιτητές και υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν φάουλ πάνω στον Αμερικανό φόργουορντ του «τριφυλλιού» στο φινάλε.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, σχολίασε:

Γιαννακόπουλος για διαιτητές: «Με ποιο να εξοργιστείς περισσότερο»

Αναλυτικά η έκθεση του Στέλιου Κουκουλεκίδη για τη διαιτησία του ντέρμπι «αιωνίων»:

ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΓΩΝΑ: Ο αγώνας κρίνεται εξαιρετικά δύσκολος αφού αποφασίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Τα πολλά λάθη των αθλητων και από τις δύο πλευρές δημιούργησαν ,ένα πρόσθετο παράγοντα δυσκολίας ,μειώνοντας της ποιότητα του μπάσκετ που παίχθηκε, ενω παραλληλα μεγαλωσε η δυσκολια για τους

Πιτσίλκας

Η διαιτησία του σαν crew chief για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ένα τέτοιο αγώνα κρίνεται πολύ καλή. Στο πειθαρχικό μέρος είχε καλή αντιμετώπιση στις αντιδράσεις που υπήρξαν, από τις δύο πλευρές εχωντας συγχρόνως και την πλήρη αποδοχή στις αποφάσεις του από όλους τους αθλητές..

Δούλεψε σε όλους τους χώρους σε καλό επίπεδο, με πολυ καλη μηχανικη, κεραιες αποφασεις και έδωσε χρήσιμη βοήθεια εκεί που έπρεπε.Q1 .9.40 k Q4 8.32

Οι αποφάσεις (σφυρίγματα η μη)

που πήρε ήταν καθαρές και δεν χρήζουν αμφισβήτησης από την πλευρά μου εκτός του επιθετικού σε βαρος του Β 57 που έδωσε στο Q2 8.43.(τιμώρησε το αντίδραση και όχι την ενέργεια) και επίσης η απόφαση του για φάουλ στο Q4 5.11 σε βάρος το Β77 .

Κάρδαρης

Η δεύτερη του παρουσία σε ένα τέτοιο αγώνα έχει θετικοτατο πρόσημο .

Με πολύ καλές αποφάσεις ειδικά στο τέλος όταν ο αγώνας ήταν στο πόντο έδωσε ουσιαστικές λύσεις .

Έδειξε χαρακτήρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δούλεψε αποκλειστικά στον χώρο ευθύνης του. Λάθος η απόφαση για χρέωση καλαθιου 2 πόντων στο .Q 2 8.43. δεν υπάρχει παράβαση από τον αμυντικό στη στεφάνι.

7.Q4.0.01 Σωστη αποφαση για μη σφυριγμα απο την θεση C

Θεωνάς

Μετά από χρόνια θετικης παρουσίας στο χώρο της διαιτησίας η πρώτη του συμμετοχή σε ένα αγώνα αυτού του βεληνεκούς και σπουδαιότητας ,ήταν ότι καλύτερο για αυτόν αλλά συγχρόνως απέδειξε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος ενός τέτοιου.

Με ηρεμία, αποφασιστικά σφυρίγματα η μη ,ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με τους νεότερους συναδέλφους του συμβάλλοντας στην ομαλή εξέλιξη του αγώνα.

Δούλεψε στο χώρο ευθύνης του και κάλυψε όλους αιφνιδιασμούς με τον καλύτερο τρόπο σύμφωνα με τις οδηγίες.

Δεν έχω ιδιαίτερα αρνητικές αποφάσεις του να αναφέρω, τονίζω όμως ιδιαιτερα,τις δυο πολύ σωστές μη αποφάσεις που πήρε , σε αντίστοιχες προσπάθειες του Β7 στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα βρισκόμενος στη θέση Τ.

8.Q4..0.04 Σωστη αποφαση για μη σφύριγμα στην προσπάθεια για σουτ

9.Q4 0.01 Σωστη αποφαση για μη σφύριγμα στη προσπαθεια για σουτ απο την Θέση Τ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News