Γιαννακόπουλος: «Έρχονται τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό - Θα σταματήσουν οι Λαμόνικες!»

Γιαννακόπουλος: «Έρχονται τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό - Θα σταματήσουν οι Λαμόνικες!»

Με συνεχόμενα στόρι στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε τα πράγματα γιατί ασχολείται με το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ είπε τα εξής:

«Με ρωτάτε γιατί ξαφνικά ασχολείσαι με τον Παναθηναϊκό. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τον Παναθηναϊκό. Ασχολούμαι με κάτι το οποίο μου έχει στοιχίσει εκατομμύρια. Προσπάθησαν να με ξεφτιλίσουν λέγοντας ότι είμαι κακός, ότι εγώ φωνάζω, είμαι τρελός. Είναι μια δικαίωση τόσων ετών για τη στενοχώρια, τις πίκρες όλων αυτών των ετών και την χλεύη.»

«Όποιος ξανασκεφτεί να αδικήσει τον Παναθηναϊκό, θα το σκεφτεί διπλά και τριπλά. Χωρίς τον δικτάτορα – καραγκιόζη, όλα αυτά τα έσοδα της διοργάνωσης θα δίνονται στις ομάδες και δεν θα πηγαίνουν στις τσέπες τους, σε μίζες κτλπ. Ελπίζω η Ευρωλίγκα να τα βγάλει όλα αυτά στη φόρα.»

«Θα σταματήσουν να έρχονται όλοι οι Λαμόνικες, Γίοβσιτς, Λοτερμάουζερ κι όλα αυτά τα μουν… ανα, που μας σκίζανε όλα αυτά τα χρόνια!»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News