«Γιαννακόπουλος: Ακόμη και στα δικαστήρια τον Μπερτομέου»

Ο Μπερτομέου «καρφώθηκε»

Δικαιωμένος από το αποτέλεσμα του ΔΣ της Ευρωλίγκας στο οποίο αποφασίστηκε ότι οι μέτοχοι θα λαμβάνουν μέρος στις αποφάσεις, μειώνοντας σε ένα μεγάλο βαθμό τις αρμοδιότητες και σίγουρα τις ελευθερίες του Ζόρντι Μπερτομέου είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε την εξέλιξη αυτή με μια ανάρτηση στο instagram στην οποία κάνει αναφορές στις ζημιές που είχαν οι πράσινοι τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά από την πολεμική τακτική που είχαν αναπτύξει απέναντι στον ηττημένο από χθες Καταλανό.

«Με το κεφάλι ψηλά και Παναθηναϊκά. Τρία εκατομμύρια σε πρόστιμα, δύο σίγουρα Final Four και την όποια μείωση αξίας του σήματος, ποιος θα μας τα δώσει πίσω;», ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ουκ ολίγες φορές είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Μπερτομέου.

«Ακόμη και στα δικαστήρια τον Μπερτομέου»

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, η συγκεκριμένη ανάρτηση «αφήνει μία μυρωδιά δικαστηρίων. Αν αποδειχτεί κάποια ατασθαλία του Μπερτομέου νομίζω ότι ο Δημήτρης δεν θα τον αφήσει τον Ισπανό σε χλορό κλαρί».

Τα παραπάνω σημειώνει η εφημερίδα Sportday, Η οποία συμπληρώνει: «Και δικαίως θα το πράξει. Εχει αποδείξει ο Γιαννακόπουλος ότι μπροστά στο καλό της Πανάθας δεν λογαριάζει κόντρες και έξοδα…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News