Γιαννακόπουλος: "Όταν έχεις Παππά δεν χάνεις με τίποτα" (vid)

Γιαννακόπουλος: "Όταν έχεις Παππά δεν χάνεις με τίποτα" (vid)

Κατά τη χθεσινή συνέντευξη που έδινε ο Νίκος Παππάς μετά την λήξη του αγώνα με την Μπαρτσελόνα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του επιφύλασσε μια ιδιαίτερη έκπληξη…

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηανϊκός Superfoods πήγε προς το μέρος του 27χρονου τον αγκάλιασε και τόνισε χαρακτηριστικά πως «όταν έχεις Παππά, δεν χάνεις ποτέ!».

Από την άλλη και πέρα από αυτή την πολύ όμορφη στιγμή ο Νίκος Παππάς δήλωσε στην ιστοσελίδα basketa.gr, τα εξής:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμουν τραγικός. Ήθελα να μπω μέσα να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα όσο μπορούσα. Εντάξει, βγήκε το παιχνίδι, νιώθω καλά, όχι μόνο επειδή είναι έχει βγει λίγο στην… ατμόσφαιρα πως στο τέταρτο δεκάλεπτο παίζω καλύτερα, απλά παίζω στο τέταρτο δεκάλεπτο. Άλλες φορές βγαίνει, άλλες όχι. Σήμερα μπήκαν, με αξιοποίησε καλά ο Νικ Καλάθης πολλές φορές όταν έκοψα στον ελεύθερο χώρο.Συνεχίζουμε…».

Tέλος, ο Έλληνας γκάρντ πρόσθεσε: «Η ομάδα καλώς ή κακώς στηρίζεται σε παιδιά που δεν μεγάλωσαν εδώ στην Ελλάδα, δεν ξέρουν και είναι λογικό, πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος και πως πρέπει να τον βάλουμε στο παιχνίδι. Εγώ γνωρίζω τι σημαίνει ο κόσμος γι’ αυτή την ομάδα και ιδιαίτερα για το μπάσκετ και προσπαθώ να τους ωθήσω να μπουν περισσότερο στο παιχνίδι και θεωρώ πως και αυτό είναι στο πλαίσιο της τακτικής μας για να κερδίζουμε παιχνίδια».

Δείτε και το χαρακτηριστικό βιντεάκι:

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News