Γιάνκοβιτς: «Παιχνίδι-οδηγός σε επίπεδο ενέργειας και συγκέντρωσης»

Γιάνκοβιτς: «Παιχνίδι-οδηγός σε επίπεδο ενέργειας και συγκέντρωσης»

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς αναφέρθηκε στα αίτια της νίκης κόντρα στην Τσεντεβίτα και επεσήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του ήξεραν από τις προπονήσεις τι έπρεπε να κάνουν.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Ξέραμε ότι είναι μια ευκαιρία ώστε να γυρίσουμε στο δρόμο που έχουμε επιλέξει.

[ads2]

Θέλαμε πολλή τη νίκη, από τις προπονήσεις ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, ειδικά στην άμυνά μας. Παίξαμε κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές, δεν αφήσαμε τον Πούλεν να κάνει το παιχνίδι του και παίξαμε σκληρά τον Μπίλαν. Πρέπει να έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας, σε κάποια παιχνίδια ήμασταν χαμηλά σε επίπεδο ενέργειας. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι οδηγός για εμάς, σε επίπεδο ενέργειας και συγκέντρωσης στην άμυνα».

Για το παιχνίδι με την Εφές είπε: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το τελευταίο του πρώτου γύρου του Top 16. Θέλουμε πολύ τη νίκη και τον κόσμο δίπλα μας, ώστε να το κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News