Γιάνκοβιτς: «Ολο και καλύτεροι...»

Γιάνκοβιτς: «Ολο και καλύτεροι...»

Αγχωτική χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Νταρουσάφακα ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος όμως τόνισε πως στο τέλος… αυτή μετράει.

«Δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Θέλαμε ένα καλό παιχνίδι και μία νίκη. Οσο αγχωτική κι αν φαίνεται και είναι η νίκη, τα καταφέραμε και προχωράμε. Κάναμε πολλά λάθη στο transition παιχνίδι μας. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ. Σε αυτό το σημείο οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο.

[ads2]

Σε αυτό το επίπεδο δεν έχεις ευκαιρία να χαλαρώσεις. Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα ήταν κακή. Πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πώς θα παρουσιάζουμε κάθε φορά καλύτερο πρόσωπο. Ετσι, θα χτίσουμε τον χαρακτήρα της ομάδας», δήλωσε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Τέλος, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ρωτήθηκε για το πόσο έλειψε από την ομάδα του ο Δημήτρης Διαμαντίδης. «Είναι ρητορική ερώτηση», αποκρίθηκε

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News