Γιάκομπσεν: «Θέλω το νέο γήπεδο - Θα γιγαντωθεί ο Παναθηναϊκός»

Γιάκομπσεν: «Θέλω το νέο γήπεδο - Θα γιγαντωθεί ο Παναθηναϊκός»

Ο Άξελ Γιάκομπσεν εξήγησε τι σημαίνει για εκείνον ο Παναθηναϊκός και ανέφερε πως θα ήταν πραγματικά όνειρο… ζωής να αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός είναι με μία λέξη οικογένεια για μένα. Είναι η πρώτη ομάδα για την οποία παίζω για τόσα πολλά χρόνια. Εδώ νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Οι συμπαίκτες μου, η διοίκηση και το σταφ είμαστε ενωμένοι και πάνω απ΄ όλα είμαστε οικογένεια. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Το κλίμα που υπάρχει είναι μοναδικό και το βρίσκεις σε λίγες ομάδες ανά τον κόσμο. Εύχομαι η ομάδα και τα επόμενα χρόνια να έχει ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Βλέπω ότι υπάρχει μια προοπτική να αλλάξει επίπεδο ο σύλλογος αυτός. Αυτή δεν είναι άλλη από το γήπεδο και από το ενδεχόμενο που υπάρχει να πάμε σε ένα μεγαλύτερο. Αν γίνει αυτό θα ήθελα πολύ να παίξω εκεί. Σίγουρα μπορεί να διαρκέσει χρόνια για να γίνει αυτό, αλλά αποτελεί όνειρο για μένα να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο γήπεδο και να πανηγυρίσω με τον κόσμο της ομάδας. Το κλαμπ χρειάζεται αυτή την αλλαγή, ώστε να ανέβει επίπεδο και να γιγαντωθεί. Ελπίζω οι φίλοι του Παναθηναϊκού να πάρουν σύντομα την σωστή απόφαση και η ομάδα να παίζει σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο σύντομα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News