Για το «6» πάνε οι νεαροί Έλληνες

Τα δυο «διαμάντια» του Παναθηναϊκού και η μεταγραφή

Οι μέρες περνούν και δεν βλέπουμε να γίνεται κίνηση για παίκτη “πίσω” από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ίσως ο προπονητής έχει στο νου του να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Αλεξανδρόπουλου, Σερπέζη.

Μάλλον το σκεπτικό του Πογιάτος είναι πως θέλει μόνο ένα αμυντικό χαφ, κάνοντας πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό, έχοντας δημιουργικούς παίκτες δεξιά ή αριστερά στον άξονα.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Κι άλλος από Βαγιαδολίδ για Παναθηναϊκό!

Προτάθηκε ο πανάκριβος Γκουαρίν στον Ρόκα

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Γι’ αυτό το λόγο επιμένει στα σχήματα με Αγιούμπ, Μπουζούκη, Αλεξανδρόπουλο, Σερπέζη, παιδιά που νιώθουν μια χαρά με τη μπάλα στα πόδια τους.

Το 4-3-3 κι οι παραλλαγές του είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα. Αν το παίξεις σωστά, έχεις κατοχή, αμυντική ασφάλεια και γίνεσαι πολύ επιθετικός. Το θέμα είναι πως για να το εφαρμόσεις χρειάζεσαι μπαλαδόρους. Μέχρι στιγμής στα φιλικά η ομάδα δεν ενθουσίασε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε κι αυτό γιατί αρκετοί είναι ακόμα πιασμένοι, με πρώτο και καλύτερο τον αρχηγό.

Ο Κουρμπέλης ακόμα το ρόλο του “σύρτη” δεν μπορεί να τον υπηρετήσει γιατί δεν έχει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση για να καλύψει τα μέτρα που χρειάζεται η συγκεκριμένη θέση.

Παίζοντας με Αγιούμπ, Μπουζούκη δίπλα σου (που δεν είναι φαν της άμυνας) και με τον κάπτεν βαρύ ήταν επόμενο οι Ομιλήτες, οι παίκτες του ΠΑΟΚ και της Λαμίας να βρίσκουν μέτρα, αφού έμενε μόνος ο Σερπέζης να κυνηγήσει στο χώρο τρέξιμο του αντιπάλου, διόλου τυχαία η εικόνα άλλαζε προς το καλύτερο όταν πατούσε γήπεδο ο Αλεξανδρόπουλος.

Οι πιτσιρικάδες έχουν πολλές πιθανότητες ν’ αγωνιστούν στην Αρκαδία, το γεγονός ότι μάλλον δεν θα αποκτηθεί άλλος αμυντικός χαφ τους δίνει το δικαίωμα να ονειρεύονται “χοντρά” λεπτά συμμετοχής.

Δημήτρης Στρατής


Eλέγξτε επίσης

Δημοσίευμα-βόμβα: "Βράζει ο Αλαφούζος με Ρόκα" - Αντιδρά η ΠΑΕ

Δημοσίευμα-βόμβα: “Βράζει ο Αλαφούζος με Ρόκα” – Αντιδρά η ΠΑΕ

Δημοσίευμα εφημερίδας ανάβει φωτιές στον Παναθηναϊκό. Αναμένεται αντίδραση. Διαβάζονται περισσότερο τώρα…     Κι άλλος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.