Για το 2-0 με καλύτερη εικόνα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Λάρισα 98-67: Οι πόντοι των παικτών του τριφυλλιού

Να κάνει το επόμενο βήμα προς τους τελικούς θέλει ο «εξάστερος».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο κλειστό της Νεάπολης την Λάρισα στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό στα playoffs της Basket League (19:30). Ο «εξάστερος» παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό, επικρατώντας των Θεσσαλών με 87-77 στο ΟΑΚΑ.

Κορυφαίοι του «τριφυλλιού» ήταν οι Νεμάνια Νέντοβιτς με 20 πόντους και Ιωάννης Παπαπέτρου με 18. Με αυτό τον τρόπο, ο Γιώργος Βόβορας συνέχισε το αήττητο σερί από την στιγμή που ανέλαβε την τύχη της ομάδας, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι άλλαξε εντελώς την ψυχολογία στα αποδυτήρια. Βέβαια, η εικόνα του συνόλου του στο παρκέ αυτή την φορά δεν ήταν η αναμενόμενη.

Η Λάρισα απέδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, παλεύοντας μέχρι τέλους τον αγώνα. Τρομερός σε απόδοση ο Στέφαν Μούντι με 29 πόντους και 7/11 τρίποντα. Στόχος για τον Παναθηναϊκό στο σημερινό ματς να πάρει το δεύτερο «ροζ φύλλο» και να κλείσει στα τέλη της εβδομάδας την σειρά.

Διαβάστε το σχόλιο του Γιώργου Βόβορα για το ματς και τη συνέχεια της σειράς.

«Η Λάρισα απέδειξε για ποιο λόγο είναι στα ημιτελικά. Έκανε εξαιρετική πορεία. Είχε πολύ καλή νοοτροπία και έβαλε ένταση. Δεν είχαμε την αμυντική νοοτροπία που θέλουμε. Πρέπει να μπαίνουμε με πολύ διαφορετική αμυντική νοοτροπία. Στα ματς πλέι οφ κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η Λάρισα θα προσπαθήσει με τον κόσμο της να φτάσει σε μια νίκη, εμείς πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και θα έχουμε μια πολύ καλή αντίδραση μετά το παιχνίδι αυτό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News