Για τη νίκη κόντρα στην Χίμκι - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Παναθηναϊκός - Χίμκι Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Χίμκι (21:15, Novasports 1, Newspao.gr) στα πλαίσια της έβδομης αγωνιστικής της Euroleague, με μοναδικό σκοπό την εξαργύρωση του διπλού στο ΣΕΦ.

Η ρωσική ομάδα είναι ικανή να κάνει την ζημιά και να υποτάξει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Όμως, οι πράσινοι είναι το φαβορί, αφού έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά σε εντός έδρας ματς της regular season της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-1. Αντίθετα, οι πράσινοι επιθυμούν να προσθέσουν το θετικό πρόσημο, κάνοντας το 4-3.

Οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν τους Χάνικατ και Γκιλ. «Πάνοπλος» για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναθηναϊκός.

Να σημειωθεί ότι η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων είναι μοιρασμένη με δύο νίκες για την καθεμία από το 2000 και μετά. Έστω και για λογαριασμό του Gomelsky Cup, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο παρκέ τον περασμένο Σεπτέμβρη, με την Χίμκι να επικρατεί με 73-70.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News