«Για πάντα στην καρδιά μου ο Δώνης - Να κάτσουμε σπίτι μας αν δεν το πιστεύουμε με ΟΣΦΠ»

«Για πάντα στην καρδιά μου ο Δώνης - Να κάτσουμε σπίτι μας αν δεν το πιστεύουμε με ΟΣΦΠ»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έδωσε μεγάλη συνέντευξη στο OnSports.gr και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη.

Αναλυτικά:

«Νομίζω πως χάναμε πολύ εύκολα τη μπάλα. Παίζαμε καλά μέχρι ένα σημείο του γηπέδου, ειδικά μετά το εικοσάλεπτο, κάναμε καλές αλλαγές της μπάλας (σ.σ. έκανε χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια του), συνδυασμούς και πάσες αλλά μετά το χώρο του κέντρου χάναμε πολύ εύκολα τη μπάλα. Για αυτό ήταν αρκετά κουραστικό για εμάς, έβγαζαν αντεπιθέσεις και έπρεπε να τρέξουμε να καλύψουμε. Βρήκαν χώρους, όμως, και για αυτό μας έκαναν κάποιες φάσεις, κάποιες καλές ευκαιρίες», είπε αρχικά ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Όσο για το αν το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα παίξει στην Ευρώπη έχει επηρεάσει την ομάδα, απάντησε: «Όχι σε καμία περίπτωση. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά δίνουν τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Ίσως να έχει κάνει λίγο με την αυτοπεποίθησή μας, κάποιοι παίκτες ίσως να έχουν πέσει σε αυτό το κομμάτι. Όμως σε επίπεδο προσπάθειας, όλοι δίνουν τα πάντα. Σίγουρα μπορούμε και πρέπει να είμαστε καλύτεροι, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στη συνέχεια».

Σε ερώτηση για την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη κι αν έχει προκαλέσει αναταραχή στην ομάδα, ο Σένκεφελντ επεσήμανε: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο… Δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου για αυτό, καλύτερα να την κρατήσω για τον εαυτό μου… Βέβαια, είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία, με έφερε εδώ και παίζω στον Παναθηναϊκό. Θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου…»

Ενώ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είπε: «Είναι ωραίο να παίζεις ντέρμπι, περιμένουμε με ανυπομονησία να πάμε εκεί και να παλέψουμε με τον Ολυμπιακό. Φυσικά και πιστεύουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Αν δεν το πιστεύουμε, καλύτερα να κάτσουμε στο σπίτι μας και να μην πάμε πουθενά! Εγώ πάντα πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να κερδίσει. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε τι χρειάζεται να βελτιώσουμε και σίγουρα να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο θέμα σωματικό, είναι και θέμα μυαλού. Πρέπει να είμαστε ποιοτικοί και πνευματικά. Αν είμαστε σκληροί πνευματικά, θα έχουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και θα καταφέρουμε αυτό που πρέπει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News