Για να σε δούμε Κοντονή...

Για να σε δούμε Κοντονή...

Μετά τα όσα έγιναν στα Περιβόλια με την εκτόξευση αναπτήρα στον Κουλιμπαλί, ο Σταύρος Κοντονής φέρεται πως έχει στο μυαλό του ακόμα και την καταγγελία της ΕΠΟ στην UEFA για μη τήρηση των κανονισμών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην εφημερίδα «Live Sport» ο Βασίλης Βέργης, ο Σταύρος Κοντονής μετά και το τελευταίο περιστατικό όπου δεν τηρήθηκε ο κανονισμός σκέφτεται να μην μείνει μόνο στην έρευνα και την επιβολή προστίμου.

[ads2]

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Αθλητισμού φέρεται να έχει στο μυαλό του μία επιστολή-κατεγγελία προς στην UEFA κατά της ΕΠΟ, στην οποία και θα αναφέρει πως η ομοσπονδία δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς.

Πάντως αυτή η κίνηση αν υλοποιηθεί δεν αναμένεται να φέρει κάποιο αποτέλεσμα κι αυτό διότι η UEFA λειτουργεί με άλλη λογική και θεωρεί πως δεν είναι θέμα της κυβέρνησης, αλλά εσωτερικό της ομοσπονδίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News