Για καλό σκοπό η φανέλα του Λεντέσμα

Για καλό σκοπό η φανέλα του Λεντέσμα

Ο Παναθηναϊκός με τη βοήθεια των φιλάθλων του, συνεχίζει το κοινωνικό του έργο και βγάζει σε δημοπρασία μέσω του Charity Idols, για πρώτη φορά τη φανέλα του MVP Κριστιάν Λεντέσμα, στον αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (3/10).

[ads2]

Η φανέλα με το νούμερο «24», φορεμένη και υπογεγραμμένη, είναι το πιο όμορφο αναμνηστικό δύο εύστοχων πέναλτι από τον μέσο του Παναθηναϊκού που οδήγησε την ομάδα στο 3-1 επί του αντιπάλου. Η συμμετοχή στη δημοπρασία είναι απλή και τα έσοδα προορίζονται για το Σωματείο ΕΛΙΖΑ που βοηθά τα παιδιά που βιώνουν ή κινδυνεύουν από κακοποίηση.

Το όνομα του Σωματείου που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2008, είναι η αληθινή ιστορία ενός παιδιού που πέθανε κακοποιημένο στα 6 του χρόνια. Η Ελίζα, έγινε σύμβολο και αιτία, ώστε το 1955 στην Αμερική, να επανακαθοριστούν οι ευθύνες του κράτους στα θέματα της παιδικής προστασίας.
Η δημοπρασία ξεκίνησε με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ και ολοκληρώνεται στις 10.10.2016 και ώρα 21:35

Η επίσημη φανέλα είναι Puma, σε μέγεθος «Μ», έχει την αυθεντική υπογραφή του Αργεντινού μέσου, είναι φορεμένη στην αναμέτρηση που διακρίθηκε και παραδίδεται με το πιστοποιητικό γνησιότητας.
Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμμετοχή σας» η ανακοίνωση αναφέρει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News