Για αυτό κοιτάζει προς Κύπρο ο Νταμπίζας

Οι μεταγραφές θα περνούν από κόσκινο...

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει να πάρει απαντήσεις από τους μεταγραφικούς στόχους που έχει θέσει και μετά θα συναντηθεί προς τα τέλη του μήνα με τον Γιώργο Δώνη για να αποφασισθούν οι επόμενες κινήσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού έχει ρίξει τα δίχτυα του προς την κυπριακή αγορά (σ.σ Κατελάρης – Ρόμπερζ).

Επέστρεψε από το εξωτερικό και πλέον βρίσκεται σε αναμονή περιμένοντας να πάρει μερικές απαντήσεις από το τι μέλει γενέσθαι από τα ονόματα που έχει κυκλώσει από το ποδόσφαιρο στη Μεγαλόνησο σύμφωνα με το sdna.gr.

Στα τέλη του μήνα ο Γιώργος Δώνης θα αξιολογήσει τις περιπτώσεις που θα του παρουσιάσει ο «Ντάμπι» και έτσι ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στις πρώτες μεταγραφικές του κινήσεις.

Ο Νταμπίζας γνωρίζει πλέον πως κινούνται τα πράγματα στην αγορά της Κύπρου από τη διετή θητεία του στην Ομόνοια και με το ελάχιστο μπάτζετ που έχει στα χέρια του, θα προσπαθήσει να φέρει ό,τι καλύτερο για τον σύλλογο.

Η στροφή του Τριφυλλιού στην Κύπρο εμπεριέχει λιγότερο ρίσκο, ενώ εξυπηρετεί και τις ανάγκες της ομάδας, αφού το μπάτζετ είναι στις 250.000 ευρώ ταβάνι. Συν τοις άλλοις, οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίζονται στην κυπριακή λίγκα επιθυμούν να παίξουν στην Ελλάδα και στους πράσινους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News