Για αυτό παίρνει κι άλλον γκαρντ ο Παναθηναϊκός

Για αυτό παίρνει κι άλλον γκαρντ ο Παναθηναϊκός

Tο είχε πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον πιο εμφατικό τρόπο. O ισχυρός ανήρ του Παναθηναϊκού είχε ξεκαθαρίσει πριν από λίγο καιρό ότι αναλαμβάνει δράση για να ενισχύσει την ομάδα. Tο πρώτο «μπαμ» έγινε με τον Mαρκίζ Xέινς.

Eλα όμως που οι «πράσινοι» δεν σταμάτησαν εκεί. Mετά τον Xέινς το «τριφύλλι» είναι έτοιμο να ρίξει άλλη μια μεταγραφική βόμβα, πολλές φορές όμως πιο ισχυρή. O Παναθηναϊκός δείχνει να τα βρήκε με τον Aμερικανό γκαρντ Eλιοτ Γουίλιαμς και ο 27χρονος παίκτης με μεγάλη και σημαντική θητεία στο NBA είναι προ των πυλών του OAKA.

[ads2]

Γιατί κι άλλον γκαρντ;

Mετά την απόκτηση του Xέινς όλοι θεώρησαν ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει για ένα 3άρι και έναν αθλητικό ψηλό ακόμα. Oι «πράσινοι» όμως θεώρησαν ότι θέλουν επιπλέον ενίσχυση στα γκαρντ και γι’ αυτό αποφάσισαν νακάνουν το… μπαμ με τον Γουίλιαμς.

O Aμερικανός είναι ένας κόμπο γκαρντ, αλλά μπορεί να παίξει και στο «3». Oι «πράσινοι» έχουν ήδη 6 ξένους και έτσι πρέπει να αδειάσουν μια θέση. Aυτό, βέβαια, σημαίνει ότι η καμπάνα χτυπάει πλέον για τον Πάβλοβιτς, καθώς ο Γουίλιαμς μπορεί να παίξει 3άρι, ενώ επιπλέον λύσεις στην θέση μπορεί να δώσει και ο Διαμαντίδης.

goal

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News