Για αυτή τη φάση φωνάζει ο Παναθηναϊκός (video)

Για αυτή τη φάση φωνάζει ο Παναθηναϊκός (video)

«Χαμός» έγινε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιτελικού στο κύπελλο των ανδρών ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να διαμαρτύρονται έντονα.

Πριν από λίγη ώρα η Κηφισιά πήρε τη νίκη στον επεισοδιακό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όμως στον Παναθηναϊκό έχουν τεράστια παράπονα από τη διαιτησία.

[ads2]

Ο λόγος; Στον τελευταίο πόντο του tie break και με το σκορ στο 13-14 ο διαιτητής έδωσε τον πόντο στην Κηφισιά, που κέρδισε έτσι το ματς. Οι παίκτες του «Τριφυλλιού» διαμαρτυρήθηκαν πως ο Ρουμελιωτάκης της Κηφισιάς έχει κάνει φιλέ και οι άνθρωποι της γραμματείας είδαν το ριπλέι στο βίντεο.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο ριπλέι ο Ρουμελιωτάκης πράγματι έχει κάνει φιλέ, όμως η χρήση του βίντεο γίνεται- βάσει κανονισμού- μόνο για να διαπιστωθεί αν η μπάλα έχει βγει άουτ ή όχι. Η επίθεση του Ούγκο (ΠΑΟ) είναι οριακά έξω και αυτό έδωσε τον «χρυσό» πόντο στην Κηφισιά.

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News