Γι΄αυτούς τους λόγους ξέσπασε ο Εμμανουηλίδης (video)

Να τον πιστέψουν επιτέλους!

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας φέρνει στο φως το παρασκήνιο του ξεσπάσματος του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα.

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας φέρνει στο φως το παρασκήνιο του ξεσπάσματος του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα.

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα της Sportday, μεταξύ άλλων:

«Η εικόνα του σπαραγμού του Δημήτρη Εμμανουηλίδη αμέσως μετά την on camera αφιέρωση του γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΛ στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια συγκλόνισε τους πάντες…

…Το ξέσπασμα του 20χρονου επιθετικού ήταν ένα μήνυμα για όλα. Εκτός απ’ τον πόνο του για τη μητέρα του ήταν κι ένα παράπονο για όλες τις δυσκολίες που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια και στον Παναθηναϊκό.

Για τις ευκαιρίες που θα έπρεπε να πάρει και δεν πήρε για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς που τις περισσότερες φορές δεν επιβραβεύονταν με αγωνιστικά λεπτά για τα ουκ ολίγα σκωτσέζικα ντους του μπες-βγες υπολογίζεσαι-πας δανεικός κ.ο.κ.

Ναι είναι αλήθεια πως σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού του ο Εμμανουηλίδης είναι ακόμη άγουρος. Ομως κι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός δεν τον βοήθησε όσο θα έπρεπε και θα μπορούσε για να ωριμάσει αγωνιστικά.

Οσες φορές πήρε ευκαιρίες οι αριθμοί και ο μέσος όρος που άφηνε πίσω του μετά από κάθε ματς έδειχναν ότι άξιζε περισσότερες. Εξού και το ξέσπασμα. Για όλα. Σαν το καπάκι που έφυγε απρόσμενα απ’ τη χύτρα…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News