Γι' αυτό τον έδιωξε ο Αλαφούζος

Αλαφούζος: «Υπήρχε ακραία εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού»

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε διακοπή της συνεργασίας του και με τον μέχρι σήμερα (17/10), επικεφαλής της ιατρικής ομάδας, Γιάννη Λεβάκο, ακριβώς 40 μήνες μετά την πρόσληψή του (16 Ιουνίου 2017).

Αυτή ήταν η 5η μεγάλη «αλλαγή» στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «πράσινων» σε διάστημα μίας εβδομάδας, μετά τη μεταγραφή του Ζοσέ Μαουρίσιο, τις απολύσεις (με απόσταση 4 ημερών) των Ντάνι Πογιάτος-Τσάβι Ρόκα και τη συμφωνία με τον Λάζλο Μπόλονι για να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας.

Η εν λόγω σκέψη υπήρχε εδώ κι αρκετό καιρό στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου. Και δεν ήταν μόνο το όλο ζήτημα με τον Βιγιαφάνιες, της μεγαλύτερης καλοκαιρινής «επένδυσης» του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμη ούτε… λεπτό σε επίσημο ματς των «πράσινων», λόγω του προβλήματος που «κουβαλάει» στον προσαγωγό.

Το θέμα του Αργεντινού είναι πιο πολύ η… κορυφή του παγόβουνου, καθότι υπήρχαν κι άλλα πράγματα που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση. Μικρότερα ή και μεγαλύτερα ζητήματα, που «συμπυκνώθηκαν» εδώ και καιρό και είχαν να κάνουν κυρίως με «αστοχίες» και αναποτελεσματικότητα στην άμεση συνεργασία με την πρώτη ομάδα, όπου παρατηρήθηκαν αρκετές «καθυστερήσεις» στην επανένταξη παικτών (π.χ. Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης κ.α.).

Είναι δεδομένο πως τα ιατρικά ζητήματα είναι πάντα πολύ «λεπτά» και η κάθε πλευρά έχει την άποψή της, όμως από ένα σημείο και μετά η όλη διαδικασία έπαψε να είναι «λειτουργική» και γι’ αυτό η ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να ολοκληρωθεί η συνεργασία της με τον Λεβάκο.

Επί του παρόντος, ο Dr Αλεξανδρόπουλος παραμένει ως ο «γιατρός της καθημερινότητας» της ομάδας, μέχρι να συγκροτηθεί στο ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού.

Πηγή: ΑΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News