Γι' αυτό «ψήφισε» διακοπή ο Αλαφούζος

Σε αυτές τις χώρες κοιτάει για τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Αλαφούζος στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη πρότεινε τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως σημειώνει η “Sportday”, ένας από τους λόγους που οδήγησε στην απόφαση να “ψηφίσει” διακοπή ο Αλαφούζος είναι η ξεκάθαρη πλέον πεποίθησή του ότι μετά τις συζητήσεις που έκανε με κομβικούς φορείς της χώρας και στελέχη της κυβέρνησης, δεν θα ξαναπαιχτεί ποδόσφαιρο φέτος.

Κι ενστερνίστηκε απόλυτα την άποψη του προέδρου του Πανιωνίου, Χρήστου Δάρα, ο οποίος τόνισε πως ακόμη κι αν γίνουν έλεγχοι σε όλους τους παίκτες και τους προπονητές και ξεκινήσουν τα πλέι οφ και πλέι άουτ, αν υπάρξει έστω κι ένα κρούσμα μετά, θα πρέπει να ανασταλεί μια και καλή η αγωνιστική δράση.

“Πρέπει να κινηθούμε και να αποφασίσουμε νωρίς κι όχι να χάσουμε δύο μήνες ακόμη, φτάνοντας στον Μάιο όπου θα είμαστε ακόμη πιο εγκλωβισμένοι”, ήταν το σχόλιο του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Ο Αλαφούζος θεωρεί πως δεν θα παιχτεί μπάλα και υπό αυτό το πρίσμα, το παιχνίδι με τη Nova και τις μεγάλες περικοπές στο φετινό τηλεοπτικό συμβόλαιο, είναι πλέον χαμένο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News