«Γι’ αυτό φεύγει ο Φέρελ - Τι παίκτη θα ψάξει ο Παναθηναϊκός»

Ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό ο Γιόγκι Φέρελ!

Τους λόγους που οδήγησαν στο διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Γιόγκι Φέρελ και τα στοιχεία του παίκτη που θ’ αναζητήσει ο Παναθηναϊκός για την αντικατάστασή του εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Πετρίδης.

Στην επικείμενη αποχώρηση του Γιόγκι Φέρελ και τον τρόπο που θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για να καλύψει το κενό στο ρόστερ του αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

O ρεπόρτερ του τριφυλλιού εξήγησε ότι ο μικρός χρόνος συμμετοχής του Αμερικανού -σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του προπονητή- κάνει εύλογη εξέλιξη το διαφαινόμενο διαζύγιο.

Τόνισε λοιπόν ότι πλέον το «τριφύλλι» έχει ανοιχτά τ’ αυτιά και τα μάτια στην αγορά για την αντικατάστασή του, περιμένοντας να δει τι περιπτώσεις θα προκύψουν και ψάχνοντας έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες.

Ακούστε τι είπε:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News