«Γι΄αυτό επέλεξα Φενέρ και όχι Παναθηναϊκό»

«Γι΄αυτό επέλεξα Φενέρ και όχι Παναθηναϊκό»

Ο Λορέντζο Μπράουν αποτέλεσε βασικό στόχο του Παναθηναϊκού, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ επέλεξε να υπογράψει στη Φενέρ καθώς γνώριζε κάποιους παίκτες περισσότερο (Βέσελι, Ντε Κολό, Ντίξον) και είχε αρκετούς φίλους που τον έπεισαν να πάει στην Τουρκία αντί να φορέσει τα πράσινα.

“Έχουμε υψηλούς στόχους. Βλέπεις τον Ντε Κολό κάποιες φορές στην προπόνηση και μένεις με το στόμα ανοικτό με αυτά που κάνει”, είπε αρχικά στο eurohoops.

Ο Μπράουν νιώθει αδύναμος απέναντι στον κορονοϊό που τον θεωρεί “τρομακτικό” και πιστεύει πως τα ταξίδια με πτήσεις τσάρτερ είναι τα ασφαλέστερα: “Πρέπει να κρατάμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειες και τους γύρω μας ασφαλείς”, μας λέει χαρακτηριστικά.

Όσο για τον εαυτό του: “Θέλω να βρεθώ στην κούρσα για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού και να κερδίσουμε τίτλους”, τόνισε ο Μπράουν μεταξύ άλλων.

Αναφορικά για την επιλογή της Φενέρ αντί του Παναθηναϊκού ανέφερε: “Ήταν δύσκολη απόφαση. Συνειδητοποίησα πως ταίριαζα καλύτερα στην Φενέρμπαχτσε. Γνώριζα ήδη μερικούς από τους παίκτες της ομάδας και την ιστορία του συλλόγου της Φενέρ. Επίσης είχα φίλους πίσω στην Αμερική που είναι φίλαθλοι της Φενέρ, όπως ο προπονητής μου στο Λύκειο και ο πολύ καλός μου φίλος και νυν προπονητής, Ρόμπι Τζόνσον”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News