«Γι' αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό, με πήρε τηλέφωνο ο Γιαννακόπουλος να επιστρέψω»

«Γι' αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό, με πήρε τηλέφωνο ο Γιαννακόπουλος να επιστρέψω»

Συνέντευξη στο OPEN Sport έδωσε ο Γιόνας Ματσιούλις και αναφέρθηκε στο πώς έφυγε από τον Παναθηναϊκό…

Για τον Παναθηναϊκό: «Πρώτα απ’ όλα, είχα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για την επόμενη χρονιά. Και το θυμάμαι σαν σήμερα. Όταν έφυγα από την Αθήνα είχα αφήσει τα πάντα εδώ, τα πράγματά μου, το αυτοκίνητο, τα πάντα. Ξαφνικά με πήρε τηλέφωνο ο μανατζέρ μου και μου είπε “Τι κάνεις;” του είπα, τίποτα στο σπίτι κάνω διακοπές. Μου είπε έλα στην Αθήνα να μαζέψεις τα πράγματά σου, δεν σε θέλουν, πλήρωσαν το buy out. Στο δρόμο από την Αθήνα για το Κάουνας υπέγραψα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Επομένως, λειτούργησε θετικά για μένα και την επόμενη χρονιά έγινα πρωταθλητής Ευρώπης».

Για την ενδεχόμενη επιστροφή στον Παναθηναϊκό: «Τη σεζόν 2016-17 δεν έπαιζα πολύ στην Ρεάλ Μαδρίτης και ρώτησα την ομάδα αν υπήρχε πιθανότητα να φύγω. Ο Δημήτρης Γιαννκόπουλος τηλεφώνησε και μου είπε να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό. Από την Ρεάλ Μαδρίτης μου είπαν όλα όλα είναι καλά και πως θα παίζω κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αλλά μέσα στη χρονιά δεν είδα κάτι τέτοιο. Είδα πως η ομάδα δεν με χρειάζεται. Θέλω να είμαι ένας παίκτης που θα παίζει και όχι να κάθεται στον πάγκο. Θέλω να παίζω, είμαι μπασκετμπολίστας δεν είμαι απλά ένας τύπος που υπάρχει για το σόου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News