«Γι' αυτό δεν έπαιζα στον Παναθηναϊκό - Δεν υπέγραψα το χαρτί για τις πληρωμές»

«Γι' αυτό δεν έπαιζα στον Παναθηναϊκό - Δεν υπέγραψα το χαρτί για τις πληρωμές»

Ο Αντρέ Πίντο, θυμήθηκε το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή (Αναστασίου), λόγω διαφωνίας με τη διοίκηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για έξι μήνες ήμουν με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού σε νομική διαμάχη και μου επέτρεπαν μόνο να προπονούμαι και όχι να παίζω. Ήμουν σε νομική διαμάχη γιατί ενώ είχα να πληρωθώ αρκετούς μήνες, η διοίκηση μου ζήτησε να υπογράψω ένα έγγραφο πως όλα είναι εντάξει με τις πληρωμές.

Έπρεπε να στείλουν το έγγραφο στην UEFA για την αδειοδότηση, αλλά εγώ δεν ήθελα να το υπογράψω γιατί είχαν αρχίσει τα προβλήματα. Ήθελα να διασφαλίσω τα δικαιώματα μου, αλλά αγωνιστικά είχα ένα κενό έξι μηνών που ήμουν εκτός δράσης.

Αυτό μου κόστισε γιατί πήρα μεταγραφή στη Μπράγκα χωρίς να έχω ρυθμό. Η ομάδα είχε υποχρεώσεις και ένα σύνολο είχε καθιερωθεί, οπότε εγώ ήταν δύσκολο να παίξω. Αλλά το ήξερα και οι άνθρωποι της Μπράγκα μου είχαν πει ότι δεν με θέλουν μόνο για έξι μήνες, αλλά μακροπρόθεσμα, για αυτό και είχα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News