Γι΄αυτό δεν έφυγε ο Καμπετσής από τον Παναθηναϊκό

Καμπετσής: «Αυτή είναι η θέση μου»

Οπως όλα δείχνουν ο Αργύρης Καμπετσής θα παραμείνει στο ράστερ του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, μπαίνοντας πλέον στους τελευταίους εννιά μήνες του συμβολαίου του με το «τριφύλλι».

Ο 21χρονος επιθετικός έχει τεθεί στο περιθώριο, μετά τη συζήτηση που είχε γίνει στα τέλη Αυγούστου με τον Τσάβι Ρόκα. ζητώντας να πάει να παίξει κάπου αλλού, απ’ τη στιγμή που δεν υπολογιζόταν στα βασικά πλάνα του τεχνικού τιμ.

Τις τελευταίες ημέρες οι εκπρόσωποι του προσπάθησαν να αναθερμάνουν την προοπτική μετακόμισής του στο εξωτερικό. Εχοντας να ξεπεράσουν κι ακόμη ένα πάρα πολύ μεγάλο εμπόδιο. Το γεγονός ότι εάν ο Καμπετσής έμενε ελεύθερος απ’ τον Παναθηναϊκό, απ’ τη στιγμή που είναι κάτω των 23, η επόμενη ομάδα του θα έπρεπε να πληρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό. κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ για τροφεία στις πρώην ομάδες του, τον Ολυμπιακό και την Ντόρτμουντ, σύmφωνα με τη Sportday.

Μολονότι υπήρξε πολύ έντονο ενδιαφέρον από δύο συλλόγους της Ιταλίας, όταν ενημερώθηκαν για τα… τροφεία, στην πορεία οι ομάδες… έστριψαν. Η πλευρά του παίκτη πρότεινε τα τελευταία 24ωρα στον Παναθηναϊκό ένα άλλο λίγο πιο σύνθετο «τρικ», είτε με δανεισμό του παίκτη, είτε με συνιδιοκτησία, όμως -όπως λέγεται από το περιβάλλον του παίκτη- η πρόταση απορρίφθηκε από τους «πράσινους», παρότι υπήρχε κι άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα, για να τον αποκτήσει με ένα τέτοιου είδους deal.

Ως εκ τούτου λοιπόν, ο Καμπετσής θα παραμείνει στο Κορωπί και θα περιμένει. Είτε να φτάσει ο Ιανουάριος για να βρεθεί ομάδα, είτε να υπάρξει αλλαγή στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος, για να αξιολογηθεί απ’ την αρχή. απ’ τους επόμενους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News