Γι' αυτό θέλει Ράιτ ο Εξάστερος

Γι' αυτό θέλει Ράιτ ο Εξάστερος

Οι δυσκολίες που συναντά ο Παναθηναϊκός στην προσπάθειά του να αποκτήσει ένα μεγάλο όνομα για τη θέση του ψηλού φέρνουν στο προσκήνιο έναν… παλιόφιλο.

Η Μακάμπι δύσκολα θα αφήσει τον Τρέβορ Εμπάκουε, ομοίως και η Καρσίγιακα τον Κόλτον Άιβερσον, ενώ η επιλογή παίκτη από το NBDL ενέχει ρίσκο. Γι’ αυτό και στο τραπέζι των «πράσινων» έχει πέσει και κερδίζει διαρκώς πόντους ο όνομα του Τζούλιαν Ράιτ.

[ads2]

 

Ο 28χρονος άσος (2,03μ.) μπορεί να μην ενθουσίασε πέρσι στο σύντομο πέρασμά του από την ομάδα, ωστόσο έχει πολλά ατού. Πέρα από το γεγονός ότι γνωρίζει τον Παναθηναϊκό και δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής, ο Αμερικανός άσος είναι φέτος άλλος παίκτης σε σχέση με πέρσι, όταν είχε ενταχθεί στο «τριφύλλι» μετά από πολύμηνη απραξία και τραυματίας.

 

Με την πέμπτη στη βαθμολογία Τρεντίνο έχει φέτος 15 πόντους (54,6% δίποντα, 72,7% βολές), 7,3 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ, 1,7 κλεψίματα, 1,2 τάπες και 1,7 λάθη σε 26,9 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ είναι έκτος στην αξιολόγηση στο πρωτάθλημα με 18,2.

 

Συν τοις άλλοις, ο Ράιτ είχε κερδίσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού που ήταν πέρσι στην ομάδα. Πολλοί εξ αυτών θεωρούν πως δεν πρόλαβε να δείξει πέρσι τι μπορούσε να προσφέρει και αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Σημειώνεται πως αν ο Ράιτ αποκτηθεί, στους «πράσινους» υπάρχει η σκέψη να μείνει ο Κούζμιτς, αλλά μόνο για το ρόστερ της Ευρωλίγκας.

 

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και κάποιες άλλες λύσεις για τη θέση του ψηλού έχοντας στη διάθεσή του 13 μέρες για να κάνει την προσθήκη, εφόσον θέλει να έχει ο ψηλός που θα αποκτηθεί δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

sportfm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News