Γι' αυτό... αναβλήθηκε του γενικού αρχηγού

Γι' αυτό... αναβλήθηκε του γενικού αρχηγού

[ads]
Αν και όλα έδειχναν ότι την Τρίτη (8/11) ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει γενικό αρχηγό, τελικά οι πράσινοι ανακοίνωσαν πως ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο Σπύρος Βλάχος.

[ads2]

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλυσε με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Αντρέα Στραματσόνι και τους στενούς συνεργάτες του προέδρου, Χρήστο Παναγόπουλο, Αγησίλαο Τουμαζάτο, Σπύρο Βλάχο και Αθηνά Μπαλωμένου ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της ΠΑΕ και του αγωνιστικού τμήματος και αποφασίστηκε να τοποθετηθεί ένα πρόσωπο, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου με τη διοίκηση.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως εγκαταλείπεται η σκέψη για τοποθέτηση ανθρώπου στο πόστο του γενικού αρχηγού. Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να κάνει όσο το δυνατόν πιο προσεκτική επιλογή για αυτή τη θέση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News