Γι' αυτές τις φάσεις υπάρχει ΟΡΓΗ στον ΕΞάστερο

Γι' αυτές τις φάσεις υπάρχει ΟΡΓΗ στον ΕΞάστερο

Ξεχειλίζει η οργή στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία. Οι «πράσινοι» μιλούν για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και την αποδίδουν σε κλίμα τρομοκρατίες για τους τρεις «γκρι». Για ποιες φάσεις φωνάζουν.

Στις τάξεις του «τριφυλλιού» θεωρούν πως οι τρεις διαιτητές του αγώνα, Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου, τρομοκρατήθηκαν από τον προπηλακισμό (λεκτικό, όπως αναφέρθηκε στο φύλλο αγώνα) από «φουσκωτούς» φτάνοντας στο φαληρικό γήπεδο και αυτό επηρέασε την απόδοσή τους.

[ads2]

Για ποιες φάσεις φωνάζουν οι «πράσινοι»; Αρχικά στέκονται στις 20 βολές του πρώτου μέρους (33-21 συνολικά), αλλά μιλούν και για συγκεκριμένες φάσεις:

-για βήματα του Σπανούλη πριν το τρίποντο με το οποίο «έγραψε» το 29-26 στη δεύτερη περίοδο.

-για ένα φάουλ στον Παππά από τον Χάκετ με το σκορ στο 56-58 στα τέλη της τρίτης περιόδου. Ο Ιταλός σήκωσε το χέρι του για να το παραδεχτεί, αλλά δεν καταλογίστηκε ποτέ.

-για την έξοδο του Στρόμπερι εκτός γραμμών στην αρχή της τέταρτης περιόδου, δίχως όμως να δοθεί η κατοχή στον Παναθηναϊκό.

-για ένα μπρος-πίσω του Μάντζαρη στο ίδιο δεκάλεπτο.

-για το λέιζερ στα μάτια του Διαμαντίδη όταν κέρδισε βολές με το σκορ στο 64-66.

-για τα δύο τελευταία φάουλ του Νικ Καλάθη, που θεωρούν πως «σημαδεύτηκε» από τους διαιτητές, όπως και ο Φώτσης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News