«Γερό μπάσιμο» Αλαφούζου για τις μετοχές της ΚΑΕ!

«Γερό μπάσιμο» Αλαφούζου για τις μετοχές της ΚΑΕ!

Όλο και εντονότερα ακούγεται τις τελευταίες ημέρες το ενδεχόμενο μπασίματος επενδυτή στο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πουλάει, οι “πράσινοι” κοιτάζουν την επόμενη ημέρα και σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr ένας επιχειρηματίας όχι τόσο…άγνωστος στα “πράσινα” δρώμενα έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των μετοχών της ΚΑΕ.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος “τρίβει τα χέρια του” με την πτώση του χρέους στην ΠΑΕ και το ενδεχόμενο ανέγερσης γηπέδου στο Βοτανικό, ενώ παράλληλα βλέπει ως τεράστια ευκαιρία την απόκτηση του ισχυρού brand name της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μαζί με την αποκλειστική χρήση του κλειστού του ΟΑΚΑ, προκειμένου να γίνει ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να προσφέρει 15.000.000 ευρώ για τις μετοχές, με προϋπόθεση να γίνει έλεγχος στα οικονομικά της ΚΑΕ πριν μεταβιβαστούν οι μετοχές.

Το ποσό μπορεί να απέχει από τα 25 εκ. ευρώ που ζητούσε η πλευρά Γιαννακόπουλου, ωστόσο δεδομένου ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες πλευρές, η πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου μοιάζει να είναι… μονόδρομος για να αλλάξει διοίκηση στην ΚΑΕ!

Το newspao.gr θα καταγράψει όλες τις κινήσεις των δύο πλευρών και θα σας μεταφέρει αποκλειστικά την επόμενη Πρωταπριλιάτικη είδηση στο πιάτο σας, σε ακριβώς 365 ημέρες από τώρα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News