Γερμανικός κολοσσός ρίχνει «ματιές» προς τον...Βοτανικό! (pics)

Γερμανικός κολοσσός ρίχνει «ματιές» προς τον...Βοτανικό! (pics)

Ένα υπερσύγχρονο γήπεδο στο κέντρο της τουριστικής Αθήνας βάζει… στην πρίζα κολοσσούς με την γερμανική «Gerkan, Marg und Partners», γνωστή εν συντομία ως «GMP» να κοιτάει διακριτικά τις εξελίξεις γύρω από την Διπλή Ανάπλαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, η κατασκευαστική εταιρία από την Γερμανία έχει εκδηλώσει – ως τώρα με ανεπίσημη μορφή – το ενδιαφέρον της για το φιλόδοξο έργο στην περιοχή του Βοτανικού.

Γερμανικός κολοσσός ρίχνει «ματιές» προς τον...Βοτανικό! (pics)Το γήπεδο ενός ισχυρού brand σαν του Παναθηναϊκού με ιστορία στην Ευρώπη και εκατομμύρια φιλάθλους στο τουριστικό κέντρο της Αθήνας συγκεντρώνει το ενδιαφέρον από κολοσσούς.

Η «GMP» δεν έχει εμφανιστεί στον… χάρτη για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού και προβάδισμα υπογραμμίζουμε πως έχει η Hines. Ωστόσο, αυτό το… μακρινό «φλερτ» αποδεικνύει πολλά περί του ενδιαφέροντος για το πρότζεκτ.

Οι Γερμανοί, πάντως, ξέρουν… από κατασκευές υπερσύγχρονων γηπέδων έχοντας αναλάβει το ολικό… λίφτινγκ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Αυτό από μόνο του θα αρκούσε, αλλά δεν είναι το μοναδικό παράσημο της εν λόγω εταιρίας.

Τα λόγια, όμως, αδυνατούν να αναδείξουν την σπουδαιότητα των έργων, γι αυτό, σας έχουμε εξασφαλίσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

 

Το makeover στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου:

Το Estadio Mineirao:

Το Krasnodar Stadium είναι πόλος… έλξης:

Ακολουθεί το Estadio Nacional de Brasilia:

Και η περιήγηση ολοκληρώνεται στο Βουκουρέστι με το «Arena Nationala»:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News