Γερεμέγεφ: «Ήρθα στον ΠΑΟ για το Champions League - Θα μου χρειαστεί ο μανδύας του σούπερ ήρωα!»

Ανακοίνωσε Γερεμέγεφ ο Παναθηναϊκός - Η διάρκεια του συμβολαίου

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ μίλησε στο SDNA για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και δήλωσε έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά:

«Όλοι εδώ είναι πολύ ανοιχτοί και ευγενικοί μαζί μου. Ήδη αισθάνομαι πολύ οικεία. Αν τα χαρτιά μου ετοιμαστούν έγκαιρα θα ήθελα να κάνω άμεσα το ντεμπούτο μου την Κυριακή απέναντι στην Λαμία.

Ένας από τους ανθρώπους της ομάδας μου έδειξε πριν από την προπόνηση την φωτογραφία που έβαλε ο σύλλογος στα social media. Γελάσαμε πολύ, ήταν αστείο. Θα μου χρειαστεί αυτός ο μανδύας του σούπερ ήρωα. Ερχόμενος στην Ελλάδα, χάθηκε η βαλίτσα μου στην πτήση ανταπόκρισης από την Γερμανία και βασικά είμαι με τα ίδια ρούχα, εδώ και τρεις ημέρες»

Ο Σουηδός σέντερ-φορ αποκαλύπτει ότι είχε κι άλλες προτάσεις και αποκαλύπτει για ποιο λόγο επέλεξε Παναθηναϊκό: «Από το περασμένο καλοκαίρι είχα πολλές προτάσεις στα χέρια μου, είναι πράγματα που έχουν γραφτεί από τα σουηδικά Μέσα. Με τον Παναθηναϊκό βρήκα μία πρόταση που με καλύπτει από όλες τις απόψεις. Μία ομάδα υψηλού επιπέδου, που παίζει σε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα.

Πιθανότατα αναμετρήσεις του Champions League, μεγάλα παιχνίδια μπροστά σε γεμάτα γήπεδα, καλά λεφτά και πάνω από όλα ζωή σε ένα όμορφο περιβάλλον για όλη μου την οικογένεια. Το πρώτο πράγμα που άκουσα για τον Παναθηναϊκό ήταν το όνομα του Μάρκους Μπεργκ. Ένας άνθρωπος της ομάδας μου είπε ότι λατρεύεται σαν Θεός. Έχει τεράστια φήμη εδώ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News