Γεωργίου: «Στην Κίνα αντιπροσωπεία για την πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Σε αυτές τις χώρες κοιτάει για τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός

Αν και ο Παναθηναϊκός έχει διαψεύσει κατηγορηματικά κάθε σενάριο εξαγοράς της ΠΑΕ από Κινέζους, δημοσίευμα επαναφέρει το θέμα.

Δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν σενάρια περί εξαγοράς της ΠΑΕ, ωστόσο αυτά είχαν διαψευστεί.

Μάλιστα οι πράσινοι ελεγαν ότι τα σενάρια αυτά διακινούνται από το… λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να δημιουργηθεί θόρυβος και να φθείρουν τον Αλαφούζο μετά τις σαφείς αποστάσεις που έχει επιλέξει να κρατήσει απέναντι στον ομόλογο στον Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παρόλα αυτά όμως ο δημοσιογράφος Γιώργος Γωργίου έκανε λόγο για επαφές που έχει κλείσει ο Γιάννης Αλαφούζος με τους Κινέζους επενδυτές σε Σαγκάη και Πεκίνο με σκοπό την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού θα πάει 20-25 Ιουνίου στη Σαγκάκη και 5-10 Ιουλίου στο Πεκίνο για να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αγορά του Παναθηναϊκού από τους Κινέζους», ανάφερε μεταξύ άλλων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News