Γελοία ανακοίνωση της Original κατά (και) του Παναθηναϊκού

Εκεί θα δούμε το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Η Original με ανακοίνωσή της πέταξε καρφιά (και) κατά του Παναθηναϊκού, με αφορμή τη συμμετοχή της μπασκετικής ομάδας της ΑΕΚ στο διηπειρωτικό κύπελλο στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

” Η ΑΕΚ είναι στη φυσική της θέση. Στη θέση της μοναδικής βασίλισσας του παγκόσμιου αθλητισμού. Την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοι της ξεκατινιάζονται και ξεφτιλίζονται στα εγχώρια, η δικιά μας ομάδα με καθαρά ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ και όχι με κλειστά μασονικά συμβόλαια ενός τουρνουά του κατεστημένου είναι έτοιμη να πετύχει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.”

Φυσικά, άξιο απορίας είναι το πως η ΑΕΚ θα είναι “μοναδική βασίλισσα του παγκόσμιου αθλητισμού” όταν μιλάμε μόνο για ένα άθλημα (μπάσκετ) και όταν, φυσικά, έχουν κατακτήσει την τρίτη (!) σε δυναμικότητα διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ, οπού αποτελείται από ομάδες που δε μπορούν να σταθούν στην Ευρωλίγκα. Εννοείται πως η κόντρα FIBA – Euroleague είναι αυτή που δεν επιτρέπει στον κάτοχο της Euroleague να παίζει στο διηπειρωτικό (όπως κανονικά θα έπρεπε να γίνεται, αφού η Ευρωλίγκα είναι η πρώτη -σε δυναμικότητα- διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη).

Επιπλέον, ενδιαφέρον έχει το θάψιμο στο “τουρνουά του κατεστημένου”, στο οποίο προσπαθεί εδώ και χρόνια να εισχωρήσει η ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά οι προσπάθειες της διοίκησής της απέτυχαν. Τέλος, είναι ευκολονόητο πως δεν υπάρχει σύγκριση μίας ομάδας του Τσάμπιονς Λιγκ, με μία ομάδα που έχει έξι ευρωπαϊκά (και όχι…ντεμέκ διοργανώσεις), της οποίας οι οπαδοί δεν ήθελαν καν να ακούν το ενδεχόμενο συμμετοχής τους σε μία ομάδα επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News