Γελάνε οι ρετσίνες κι οι κορνέδες!

Γελάνε οι ρετσίνες κι οι κορνέδες!

Αυτά που σας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν… Τα ξέραμε, τα επιβεβαιώσαμε ξανά!

Βιώσαμε χτες ακόμα μια φαρσοκωμωδία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι πως θα δούμε ακόμα πολλά επεισόδια γελοιότητας, δύο μέτρων και δύο σταθμών, κόντρες ήθους και πολλά άλλα ωραία! Μην ξεχνάμε πως όλοι μάχονται για το καλό του ποδοσφαίρου και την εξυγίανση.

Μια εξυγίανση την οποία πέτυχαν ανεξάρτητα Μέσα. Μια κάθαρση που ήρθε από ιστοσελίδες που έκαναν πέρυσι λόγο για αλητεία στη Λεωφόρο και φέτος για σκάνδαλα. Μέσα που προσπαθούν να μας πείσουν ότι χτες ήταν κωλόχαρτο και στον Ίβιτς βαρέλι μπύρας.

Πάμε και στους γαύρους του Νότου. Αυτοί παίρνουν Όσκαρ! Το έχουν κάνει πλέον επιστήμη. Δε γουστάρουν να παίζουν ντέρμπι ρε παιδιά, τι να κάνουμε! Στα χαρτιά όλα. Πέτσινοι, κλέφτες και ψεύτες μια ζωή…

ΜΟΝΟ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΡΕ! Μόνο ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας βγαίνει και παίζει σε ζούγκλες, μένει στο γήπεδο όταν πέφτουν πέτρες, αεροβόλα, μολότοφ, στυλό, μπουκάλια, πυρσοί και ό,τι άλλο του πετάνε. Μένει, παίζει, χάσει κερδίσει!

Ευχαριστώ δεν περιμένουμε από κανέναν. Εμείς, ο κόσμος του Παναθηναϊκού, είμαστε περήφανοι για αυτά που πρεσβεύει το Τριφύλλι, γιατί τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε! Δε θέλουμε επαφές με κανέναν από τους εξυγιαντές. Όπως μάθαμε μια ζωή, μόνοι μας και όλοι σας!

Αυτοί που είναι στην ΠΑΕ… πετάνε αετό! Ντρεπόμαστε γι’ αυτούς! Ντρεπόμαστε που η ομάδα πάει σαν πρόβατο στη σφαγή παντού, ντρεπόμαστε που στην πλάτη του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας παίζονται πολιτικά και επαγγελματικά παιχνίδια.

Καλό θα ήταν αυτοί που γράφουν σοφίες και αποφθεύγματα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μην προβαίνουν σε τέτοιες κινήσεις όταν το περιεχόμενο της ανάρτησης αφορά κυρίως αυτούς. Καλό θα ήταν πρώτα να γίνει ανάληψη ευθυνών από τους ίδιους και να ομαλοποιήσουν την κατάσταση που έχουν κάνει οι ίδιοι έκρυθμη.

Κάτι ακόμα για το χτεσινό. Είδαμε ερυθρόλευκο να δείχνει με θέρμη τα καλαμπαλίκια του. Κύριοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ακολουθεί ντέρμπι με αυτούς. Αν δε ζητηθεί παραδειγματικά η τιμωρία του θα είστε απροκάλυπτα στημένοι, πλέον!

Όσον αφορά το Νέρωνα, ακόμα μια φορά βλέπουμε πως αν είχε τηρήσει τις δεσμεύσεις του μετά το περσινό διπλό στην Τούμπα, ο Μαρίνος θα τους έκανε απίστευτη πλάκα φέτος. Αλλά είπαμε, εδώ πάει η ομάδα και κάνει το πρώτο διπλό στη Λάρισα και ψάχνουν οι δικοί σου τρόπο να αποδιοργανώσουν την ομάδα! Σε τρέμουν Μαρίνο κι αυτό είναι το μεγαλύτερο παράσημο…

ΥΓ: Στερνό αντίο σήμερα σε έναν από τους πιο μαχητικούς «πράσινους»! Πολεμιστής μέχρι τέλους… Δημήτρη ξεδίπλωσε το ταλέντο σου στον παράδεισο! Αναπαύσου εν ειρήνη…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News