Γελάνε και οι πέτρες με τους Γαύρους!

Έχει απίστευτη πλάκα να ζεις στην Ελλάδα στις μεταγραφικές περιόδους.

Σε μια χώρα που έχει… πτωχεύσει ουσιαστικά, αλλά πάντα θα υπάρχουν ορισμένοι επιχειρηματίες που στα… λόγια θα σπαταλούν τρελά λεφτά για το ποδόσφαιρο.

[ads2]

Ειδικά αυτή η άτυπη μάχη νεοπλουτισμού ανάμεσα σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ, είναι το κάτι άλλο.

Ασφαλώς, ο ένας επειδή έχει απογυμνωθεί σε επίπεδο ρόστερ κινδυνεύει να αποκλειστεί απ’ την Χαποέλ Μπερ Σεβά, ενώ ο άλλος με μια ισοπαλία στην Ολλανδία… πήρε το Champions League. Διαβάζουμε μυθικά πράγματα λοιπόν.

Ο Ολυμπιακός λέει θα βάλει 10 εκατ. ευρώ για μεταγραφές. Για σταθείτε ρε παιδιά, τα 3 τα πήρε απ’ την πώληση του Ρομπέρτο. Προσθέστε και πόσα έχει κερδίσει εδώ και τόσα χρόνια με την συνεχόμενη συμμετοχή στο Champions League.

Ποιός δίνει λεφτά λοιπόν; Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα έπρεπε να κάνουν διαδηλώσεις έξω απ’ τα γραφεία της ΠΑΕ επειδή δεν βάζουν φράγκο. Αλλά τι λέμε κι εμείς…

AdTech AdΠάμε στον ΠΑΟΚ. Ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την οικονομική διάλυση της Ντνίπρο, ενώ αγόρασε και ποδοσφαιριστές από μικρομεσαίες ομάδες της Τουρκίας. Και κλάμα οι ΠΑΟΚτσήδες επειδή η προεδράρα έσπρωξε χρήμα! Και αποκορύφωμα το γεγονός πως ο Σαββίδης θα δώσει τρελά λεφτά για επιθετικό.
Ο οποίος, όμως, αρχίζει να μειώνεται σε επίπεδο προσδοκιών και να σταματούν οι ηλιθιότητες του στυλ «ποιος Αντεμπαγιόρ καλύτερο θα πάρουμε».
Η επίδειξη νεοπλουτισμού, το να δίνεις λεφτά στα λόγια, δεν σε κάνει μεγάλη ομάδα.
Σε κάνει αστείο άνθρωπο.
Προτιμούμε λοιπόν να μας κράζουν για… άφραγκους και να παίρνουμε παίκτες εκεί που πρέπει, παρά να κυνηγάμε το ευρώ με το τουφέκι και να το παίζουμε Αμπράμοβιτς.
πηγή: leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News