Γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος!

Γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος!

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συνεργατών του έχει καταφέρει να γελάσει τρεις φορές στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Αυτά τα αποτελέσματα αλλά και η μέχρι τώρα πορεία της στην Ευρωλίγκα της δίνει το δικαίωμα και να αισθάνεται υπεροχή και να πικάρει στους διαδρόμους και πάνω στο παρκέ τους «πράσινους».

[ads2]

Το κέρδισε με το σπαθί της και κανείς δεν μπορεί να τους πει το παραμικρό. Τρεις νίκες είναι αυτές, όπως επίσης και η αγκαλιά με το πλεονέκτημα της έδρας στον όμιλο τους τρέφει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά βέβαια ισχύουν μέχρι τις 9.14μμ το βράδυ της Πέμπτης.

Από εκεί και έπειτα όλα αυτά μπαίνουν στην άκρη και τροφοδοτούν με καύσιμο παίκτες, προπονητές και κόσμο που θα ενωθούν για να πάρουν μια νίκη που σημαίνει πάρα πολλά. Στην τελική γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος και εδώ που φτάσαμε το γελάκι της Πέμπτης θα είναι και το πιο σημαντικό. Όποιος κερδίσει αυτό το ματς θα μπορεί να γελάει ελεύθερα και ανακουφισμένα.

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι δεν έκανε καλά στα προηγούμενα ραντεβού με τους Ρώσους, ενώ αντίθετα οι Ρώσοι δεν έχουν παίξει ξανά τους «πράσινούς» με την τωρινή τους μορφή και σύσταση. Το θέμα της συμμετοχής ή μη του Γουίλιαμς θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αλλά ξέρετε κάτι. Σ’ έναν «πόλεμο» θα μπουν όσοι είναι στο 101% της ετοιμότητας τους! Μακάρι να είναι έτοιμος και να μπει για τις πτήσεις του.

Ντιλέινι και Ράντολφ είναι δίχως αμφισβήτηση η μισή Κουμπάν ενώ ο Ντρέιπερ με τον Παναθηναϊκό κάτι παθαίνει και κάνει τους αγώνες της ζωής του. Πλέον, όμως, ειδικά για τον πρώτο υπάρχουν πολύ περισσότερα πόδια να τον κυνηγήσουν. Με διαφορά και +10 θα ήταν αφελές ν’ ασχοληθούμε. Προέχει η νίκη που «κλειδώνει» ουσιαστικά την πρόκριση και όλα τ΄ άλλα έπονται και θα τα συζητήσουμε μετά τον αγώνα.

ΥΓ: Όταν …μιλάς στον Μήτσο θα πρέπει να σκέφτεσαι πως υπάρχει ακόμη ένας αγώνας. Αυτό. Τα υπόλοιπα μετά τα μεσάνυχτα.

ΥΓ1: Η Λοκομοτίβ αποφάσισε να μην κάνει προπόνηση στο ΟΑΚΑ αλλά στο Ψυχικό.

onsports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News