Γαβαθιώτης: «Ο ΠΑΟ δίνει αέρα κοπανιστό - Εισπράττει μια ολόκληρη περιουσία»

Γαβαθιώτης: «Ο ΠΑΟ δίνει αέρα κοπανιστό - Εισπράττει μια ολόκληρη περιουσία»

Ο σκληροπυρηνικός Μανώλης Γαβαθιώτης αγνοεί την αξία της Λεωφόρου και υποστηρίζει πως οι πράσινοι παίρνουν στα χέρια τους μια ολόκληρη περιουσία άνευ ανταλλάγματος.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός ΑΟ δίνει αέρα κοπανιστό για να εισπράξει σε αντάλλαγμα μία ολόκληρη περιουσία», σημειώνει μεταξύ άλλων σε άρθρο του, όπου ασκεί δριμεία κριτική στον Δήμαρχο Αθηναίων, με αφορμή ένα αστείο που είχε κάνει ο Κώστας Μπακογιάννης σε δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας πως: «Αν η Διπλή Ανάπλαση σας ενοχλεί γιατί είστε Ολυμπιακός, είναι το πιο σοβαρό επιχείρημα που έχετε κατά της Διπλής Ανάπλασης».

«Το σωστό λοιπόν, κατά την προσωπική μου πάντα άποψη θα ήταν ο δήμαρχος της Αθήνας να πείσει με ακλόνητα επιχειρήματα για την νομιμότητα των απίστευτων παροχών άνευ ανταλλαγμάτων στην ομάδα της καρδιάς του και όχι να προσπαθεί με αστειάκια να “δαιμονοποιήσει” … “καταγγέλλοντας τον” ως “Ολυμπιακό” όποιον πολίτη αντιδρά στο μέγα και πολύπλευρο σκάνδαλο της λεγόμενης “διπλής ανάπλασης”», συμπληρώνει μεταξύ άλλων στο κείμενό του.

«Θρίαμβος του παραδόξου στις εξελίξεις με τον Βοτανικό» είναι ο τίτλος του άρθρου που αναφέρει επίσης τα ακόλουθα: «Η ΜΙΑ, είναι το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» ή κοινώς γήπεδο της Λεωφόρου ( Αλεξάνδρας ) * Η ΑΛΛΗ, είναι μία έκταση γης στο Βοτανικό, η οποία ανήκει στο δημόσιο * ΣΤΟ δημόσιο ανήκει ΚΑΙ η περιοχή του γηπέδου της Λεωφόρου, γι’ αυτό και το δημόσιο θα τις αναπλάσει κι τις δύο
*** ΚΑΙ πως μπαίνει ο Παναθηναϊκός ( ΑΟ ) κόλπο της διπλής ανάπλασης ; * ΜΠΑΙΝΕΙ ισχυριζόμενος ότι το γήπεδο της λεωφόρου, το οποίο όπως είπαμε θα αναπλάσει το δημόσιο με τα χρήματα όλων μας, είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του * ΠΩΣ το αποδεικνύει αυτό ; * ΜΑ … ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ! * ΑΠΛΑ το ισχυρίζεται * ΚΑΙ εδώ, φαίνεται ότι υπερισχύουν οι «κανόνες» του παραδόξου, πού λέγαμε * Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με τον Δήμο, όχι μόνο ΔΕΧΟΝΤΑΙ τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς, αλλά τους υιοθετούν κι’ όλας υποκύπτοντας στις όποιες ( ΟΛΕΣ ! ) απαιτήσεις του ισχυρογνώμονα!»

«ΕΧΩ γράψει αναρίθμητες φορές ότι ο Παναθηναϊκός ΑΟ ΔΙΝΕΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ για να εισπράξει σε αντάλλαγμα ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ * ΦΥΣΙΚΑ, επιβεβαιώνομαι ( όπως και τα ΜΥΡΙΑ των Ελλήνων πολιτών πού έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τι ακριβώς παίζεται με το πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News