Γαρρής: "Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να παλεύει μόνος του"

Το "αντίο" του Γαρρή! (pic)

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, μίλησε για το πως μπορεί να σπάσει η “συμμαχία” ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, την παρουσία Μπέου στο Makedonia Palace και την μεταγραφή του Ιμπάρμπο.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, μίλησε για τη στάση του Παναθηναϊκού μετά τις άσχημες, σύμφωνα με την ΠΑΕ, διαιτησίες.

[ads2]

Αναφέρθηκε στο δρόμο που έχει σκοπό να ακολουθήσει ο Γιάννης Αλαφούζος σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι και εντός “συμμαχίας”, ενώ αποκάλυψε πως το μπάτζετ του Παναθηναϊκού δεν θα αυξηθεί παρά τα όσα γράφονται.

Τέλος στάθηκε και στην περίπτωση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, για τον οποίο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εργάζεται έτσι ώστε να αποτελέσει μεταγραφή του καλοκαιριού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Ίσως να μην ήρθε ποτέ στα ίσα. Το χθεσινό παιχνίδι διεκδικήθηκε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Άξιζε τη νίκη».

Για την διαιτησία: «Ο Παναθηναϊκός ξέρει να διαχωρίζει που ευθύνεται ο ίδιος. Αυτά είναι θέματα που συζητιόνται στην διοίκηση. Δυστυχώς και φέτος έχει ζήσει στο πετσί του την διαιτητική αδικία. Ο Αρετόπουλος όταν βλέπει τον Παναθηναϊκό κάτι παθαίνει και αν υπάρξει μία επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να διαιτητεύει. Έγινε ένα πολύ μεγάλο λάθος από την ΚΕΔ. Ο Παναθηναϊκός το υπογράμμισε πριν την έναρξη του αγώνα. Χθες κατάφερε σε πολλά σημεία του αγώνα να έχει ο ΠΑΟΚ 25 φάουλ υπέρ και ο Παναθηναϊκός 8 υπέρ του.»

Για το αν έχει ζητήσει εξαίρεση Αρετόπουλου ο Παναθηναϊκός: «Αν μπαίναμε σε αυτή την λογική θα ζητούσαμε εξαίρεση για πολλούς. Θέλετε να σας πω για τον Κουκουλάκη; που έγραψε στο φύλλο αγώνα για να οδηγήσει την επιτροπή να τον θέσει εκτός πλέι οφ;»

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο ΠΑΟ κουράστηκε να είναι η ομάδα με τα διαιτητικά λάθη. Αυτό μπορεί να το υποστηρίξει και ο κύριος Μαρινάκης. Ο ΠΑΟ δεν ζητά εύνοια», υποστήριξε ο διευθυντής επικοινωνίας της «πράσινης» ΠΑΕ.

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει συμμάχους: «Να διευκρινίσω κάτι που ίσως να μην έχει περάσει σωστά. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει συμμάχους, συζητάει με όλους. Δεν έχει πρόβλημα να αποδεχτεί ακόμα και την πρόταση του κυρίου Τζώρτζογλου να βρεθούν όλοι μαζί. Αρκεί να αλλάξουν τα πάντα. Αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να πορεύεται μόνος του. Ο Παναθηναϊκός έχει αυτό τον τρόπο, να βγάλει στο φως όλη την σαπίλα».

Για το τι εννοεί ότι ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί μόνος του: «Δεν έβαλα στο ζύγι ότι ο Παναθηναϊκός είναι δυσαρεστημένος με την αντιμετώπιση που έχει με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που επί εποχής Αλαφούζου έχει σταθεί απέναντι στο παρασύστημα του ποδοσφαίρου. Από εκεί και πέρα δεν έχει πρόβλημα να συμμετέχει σε διεργασίες που αποσκοπούν στο καλό του ποδοσφαίρου. Συζητάμε με όλους για να αλλάξουν τα πάντα. Αν αυτό αλλάξει, τότε ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον μοναχικό του δρόμου. Όταν λέμε να αλλάξουν τα πάντα, εννοούμε, ΕΠΟ, διαιτησία ή το να χρίζεται διεθνής ένας διαιτητής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News