Γαρρής για ντοκιμαντέρ «Γουέμπλεϊ»: «Πήγαμε παντού, κάποιοι αρνήθηκαν»

Γαρρής για ντοκιμαντέρ «Γουέμπλεϊ»: «Πήγαμε παντού, κάποιοι αρνήθηκαν»

Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει τα 50 χρόνια από τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ» με ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, για τη δημιουργία του οποίου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σταμάτης Γαρρής.

Ο πρότζεκτ μάνατζερ αναφέρθηκε στις δυσκολίες λόγω κορωνοϊού αλλά και την πολλή δουλειά που έπεσε από την ομάδα του προκειμένου να δημιουργηθεί το εν λόγω ντοκιμαντέρ, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τους παλαίμαχους των «πρασίνων».

Αναλυτικά:

«Το πρότζεκτ ξεκίνησε Δεκέμβριο, στήσαμε το σενάριο, είδαμε ποιους θέλουμε για συνεντεύξεις – είχαμε 38 συνολικά. Σχεδόν όλοι δέχτηκαν, είχαμε και 1-2 αρνήσεις δυστυχώς. Θα ήθελα να έχουμε τον Γιάννη Διακογιάννη αλλά δεν μπορούμε να τα ‘χουμε όλα.

Ο κορωνοϊός μας δυσκόλεψε πολύ και τροποποίησε το σενάριό μας. Καταφέραμε, ωστόσο και πήγαμε παντού, Λαμία, Κύμη, Μυτιλήνη. Μέσω του Άγιαξ μιλήσαμε με τον Χάαν και τον Φαν Ντερ Σαρ.

Πήραμε υλικό από Σέρβους, από τη FIFA, από την Έβερτον και την ΕΡΤ και βάλαμε παντού χρώμα.
Βοήθησε και ο Πέτρος Πανόπουλος, 3ος τερματοφύλακας τότε, που είχε την τρέλα να τραβά δικά του πλάνα με την κάμερά του.

Όλοι σχεδόν οι παλαίμαχοι είναι έξω καρδιά. Ο Καμάρας βγήκε για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο. Το έκανε και για μας, για τον Παναθηναϊκό. Κάναμε ένα γύρισμα επτά ωρών».

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί ζωντανά στις 20:00 από την ΕΡΤ 3. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει στην πλατφόρμα του ΕΡΤFLIX.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News