Γάλλοι και Αλβανοί στον Παναθηναϊκό και τα highlight των Τρουιγιέ, Τσοκάι

Παναθηναϊκός: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τίτλο!

Εστω και στο 90΄ (όπως πέρσι με Παλάσιος το καλοκαίρι και Γκασίνοβιτς το χειμώνα) το ρόστερ έκλεισε.

Πετυχημένα ή όχι ο χρόνος θα δείξει πάντως η ομάδα πρόσθεσε νιάτα, φλόγα, πάθος, τρεξίματα στο δυναμόμετρό της με τον Γάλλο και τον Αλβανό που τόσο απαραίτητα είναι στον…πόλεμο της μεσαίας γραμμής.

Ο Ιβάν έχει το κακό να καθυστερεί τις μεταγραφές γιατί τις ξεψαχνίζει όσο δεν πάει, ευχόμαστε να ταιριάξουν σε αυτό που έχει στο μυαλό του για τον Παναθηναϊκό. Από μια μικρή εικόνα που μπορούμε να έχουμε από βίντεο με χάι-λάιτ φαίνεται ότι το δυνατό σημείο του Τρουιγέ είναι η πάσα και του Τσοκάι η πίεση στην μπάλα!

Τώρα όσον αφορά τα επιμέρους… Γάλλοι στον Παναθηναϊκό. Βγάζουμε έξω τον Τζιμπρίλ Σισέ. Πλην Αλεν Ραγκουέλ και Ντάμιεν Πλεσί (που ανάθεμα αν καταλάβαμε τι τους βρήκαν) οι υπόλοιποι (Γκοβού, Μπουμσόνγκ, Μουνιέ, Μολό) ήξεραν μπάλα (και πολύ μάλιστα), αλλά ή δεν θελήσαμε να τους καταλάβουμε καλύτερα ή βιαστήκαμε να τους κρίνουμε πάνω στην πίκρα μας για τις εκ των έσω “πιστολιές” που έτρωγε το τριφύλλι!

Για να δούμε και τον…Αλεξάκη που τουλάχιστον θα μπει σε στρωμένη ομάδα.

Για τον Ενις Τσοκάι. Θα του δείξει τα κατατόπια ο Λεάντρο Φρόκου, θα νιώσει πιο οικεία με κάποιον που θα μιλά την ίδια γλώσσα, ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι στο παρελθόν Μπλέντι Κόλα, Ελίνι Δημούτσος και Εργκους Κάτσε βοήθησαν.

Μάλιστα ο τελευταίος νομίζουμε ότι έχει πετύχει το ωραιότερο γκολ που έβαλε ποτέ παίκτης του Παναθηναϊκού στο λιμάνι το 2018, με το “σομπρέρο” και την βολίδα στο παράθυρο του Ζοζέ Σα!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News