Φυλακούρης: «Ο Γιοβάνοβιτς είναι έξυπνος, θα κάνει μεταγραφές»

Φυλακούρης: «Ο Γιοβάνοβιτς είναι έξυπνος, θα κάνει μεταγραφές»

Ο Τότης Φυλακούρης υποστήριξε, ότι οι πράσινοι θα ήθελαν μία ακόμα προσθήκη στο κέντρο, είδε βελτιωμένη την Ένωση, είναι αισιόδοξος όμως, ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το ντέρμπι.

Διαβάστε τί δήλωσε στο sportdog:

Πώς σας φάνηκαν οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι;

«Είναι πάρα πολύ καλές. Τελειώσαμε με έναν Παναθηναϊκό που κυνήγαγε την έξοδο στην Ευρώπη και το πέτυχε. Υπήρχαν κενά στην ομάδα. Ο Γιοβάνοβιτς είναι καλός και έξυπνος. Ξέρει τί θέλει. Το μόνο που μας λείπει είναι μία-δύο ακόμα προσθήκες που τις έχει επισημάνει. Θεωρώ, ότι θα γίνουν».

Που χρειάζεται έξτρα κίνηση;

«Το κέντρο θέλει άλλον έναν παίκτη. Πήραμε τον Τσέριν ο οποίος πάρα πολύ καλά. Ο Σπόραρ δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του. Δεν ξέρει τους παίκτες πίσω του, όπως ο Παλάσιος, ο οποίος είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να φέρει αναστάτωση. Με μία προσθήκη στο κέντρο θα γίνει ο Παναθηναϊκός αυτός που πρέπει να γίνει».

Την ΑΕΚ την έχετε παρακολουθήσει;

«Η ΑΕΚ την παρακολούθησα στα φιλικά. Έχει καλούς παίκτες. Μπαίνει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Έχει καλές επιλογές στο κέντρο. Περνούν μπαλιές στην επίθεση. Η ΑΕΚ μπορεί να βάλει ανά πάσα στιγμή γκολ. Είναι καλύτερη από πέρσι. Ως Παναθηναϊκός όμως δεν τη φοβάμαι όμως. Θα γίνει καλό παιχνίδι. Στην έδρα μας έχουμε. Πιστεύω, ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και θα το πάρουμε. Είναι γειτονικό ντέρμπι».

Θα σας κακοφανεί να δείτε τον Γκατσίνοβιτς στα κιτρινόμαυρα;

«Είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν ξέρω γιατί δεν έμεινε στον ΠΑΟ. Έχω δει τα ματς της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Πιστεύω, ότι παίζει σε λάθος θέση. Είναι ένας επιτελικός ποδοσφαιριστής. Μπορεί να παίξει αριστερή και δεξιά πτέρυγα, στο κέντρο, πίσω από το σέντερ φορ. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια. Είναι γρήγορος και ντριπλαδόρος. Μου άρεσε πάρα πολύ. Γιατί έφυγε, ας το λύσουν οι άνθρωποι που χειρίζονταν την υπόθεση. Πιστεύω, ότι ο Παναθηναϊκός κρίνει δίκαια.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News