Επιστροφή στις νίκες - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα

Φουλάρει για επιστροφή στις ευρωπαϊκές νίκες ο Εξάστερος…

Ανοίγει το γκάζι, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (11/3, 21:00, 29η αγωνιστική Euroleague), με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να επιστρέφει στην ομάδα. Παραμένει εκτός ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί του Κολοσσού με σκορ 95-82. Μονόδρομος η επιστροφή και στις εκτός των συνόρων νίκες μετά το ανεπιτυχές σερί. Ενδεχομένως το βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει χαθεί, ωστόσο ο Όντετ Κάτας δείχνει να βάζει τις βάσεις για κάτι καλό ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Μακάμπι απόψε στις 21:00.

Παπαπέτρου: «Συνεχής βελτίωση»

«Η ομάδα είχε ταλαιπωρηθεί από τον κορωνοϊό. Είχαμε βρει ένα καλό μομέντουμ πριν από αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε πάλι για να βρούμε πάλι ρυθμό. Δεν ξέρω τι είναι στο μυαλό του κόουτς. Παίζει με πολλά σχήματα.

Θέλει όλοι οι παίκτες να νιώθουν σημαντική και ανάλογα με τον αντίπαλο αλλάζει τα σχήματα. Είναι πάντα ωραίο όταν ευστοχείς σε τρίποντα. Το τρίποντο είναι σημαντικό και όταν περνάμε καλά τη μπάλα είναι σημαντικό που ευστοχήσαμε.

Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Δεν το βλέπουμε σαν προπόνηση. Όλες οι ομάδες είναι πολύ σοβαρές. Είναι σημαντικό να είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε αντίπαλο. Δεν μας χαροποιεί η εικόνα που έχουμε στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να βελτιωνόμαστε.

Είναι μια μεταβατική και δύσκολη περίοδος για μένα. Ήταν μια μεγάλη περίοδος που ήμουν έξω. Συνήθως αυτό συμβαίνει το καλοκαίρι. Μέρα με τη μέρα θέλω να δουλέψω και να βάλω πράγματα. Νιώθω ότι είμαι πίσω σε φυσική κατάσταση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News