Φτιάξτε μας γρήγορα!

Φτιάξτε μας γρήγορα!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Επιστρέφουν επιτέλους οι τηλεοπτικές μεταδόσεις στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού, αλλά επιστρέφει επισήμως κι ο κόσμος στις εξέδρες της Λεωφόρου (γιατί με τον ΑΠΟΕΛ έγινε εν μέσω πανδημίας, πυρκαγιών, εργασίας ή καλοκαιρινών διακοπών).

Η τελευταία «γεύση» που έχει μείνει σε όλους από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν και… πικρή, αλλά σίγουρα όχι γλυκιά. Μια ανέτοιμη και δίχως «μεταγραφές» ομάδα αναμετρήθηκε ισόπαλη 1-1 με την 8η της Κύπρου. Φιλικό μεν, αλλά δεν είδαμε και τίποτα ιδιαίτερο.

Από τις 10 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη, άλλαξαν πολλά στον Παναθηναϊκό, αποκτήθηκαν τέσσερις ποιοτικοί ποδοσφαιριστές (Παλάσιος, Λούντκβιστ, Βιτάλ, Μπρινιόλι) και με τον καιρό ο Ιβάν θα ισχυροποιήσει βάσει του υλικού που απέκτησε, το Τριφύλλι για να πετύχει το – δυστυχώς για εκείνο – νο1 στόχο, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Επειδή αποκτήθηκαν δύο Λατίνοι και ένας Σουηδός με καλοζυγισμένο πόδι, μην περιμένει κανείς πως οι «πράσινοι» θα ρίξουν τρία στο… σβηστό στον Απόλλωνα. Θέλει χρόνο, οι νέοι παίκτες ήρθαν καθυστερημένα και για την ώρα, αρκεί και το 0,5-0 για το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Οτιδήποτε παραπάνω, θα είναι στα ευχάριστα.

Το νόημα είναι να «ενεργοποιηθεί» άμεσα ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Να φύγει το άγχος της πρεμιέρας από όλους, οι ποδοσφαιριστές να πάρουν τα… πάνω τους, να «φτιαχτούν» οι φίλαθλοι και να γίνει μια ομαλή, ομαδική δουλειά με στόχο το καλύτερο στα ντέρμπι, που δεν αργούν ημερολογιακά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News