"Φτιαγμένος" για... μεγάλα πράγματα ο Σίνγκλετον!

"Φτιαγμένος" για... μεγάλα πράγματα ο Σίνγκλετον!

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Κρις Σίγκλετον για την έναρξη της προετοιμασίας του Εξάστερου και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι η ομάδα είναι φέτος για μεγάλα πράγματα! 

Ο Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ ήρθε με μεγάλη όρεξη να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μάλιστα φαίνεται ότι έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη για την φετινή χρονιά!

Ο 27χρονος παίκτης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη» δήλωσε πως η ομάδα έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα, εννοώντας προφανώς το final-4!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ, στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Είμαι πανέτοιμος να δουλέψω σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για να μπορέσουμε στο τέλος της νέας σεζόν να έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την περσινή. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε την ομάδα, το ρόστερ, για να πετύχουμε μεγαλύτερα πράγματα σε σχέση με πέρσι. Όμως για να τα καταφέρουμε πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι από το ξεκίνημα των επίσημων αγώνων. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια και να κάνουμε το παραπάνω βήμα στην Ευρωλίγκα»

 

Ματσάρα στην Premier League, «μπομπάτο» μακροχρόνιο από Eurobasket και άλλα πολλά: Προγνωστικά στοιχήματος

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News