Φριντέτ: «Πηγαίναν καλά τα πράγματα - Θα μπορούσαμε το Final Four»

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Το κανάλι που δείχνει το ματς - Η ώρα μετάδοσης

Ο Τζίμερ Φριντέτ, μιλώντας σε podcast στην Αμερική περιέγραψε την κατάσταση στην Ευρώπη πριν και μετά τον κορονοϊό. Τι είπε για την πορεία του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο

«Διανύαμε μία καλή σεζόν. Τα πράγματα πήγαιναν πραγματικά καλά, παίζαμε καλά και απολάμβανα την παρουσία μου εκεί. Η οικογένειά μου ήταν επίσης εκεί και απολάμβανε τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής. Ήταν μία ευχάριστη αλλαγή, ως που ξαφνικά ακούσαμε όλα αυτά που γίνονται στην Κίνα με τον ιό και δεν ξέραμε ακριβώς τι να πρωτοσκεφτούμε.

Συνεχίσαμε να παίζουμε και να δουλεύουμε. Μετά ο ιός άρχισε να εξαπλώνεται σε διάφορες χώρες, ειδικότερα στη βόρεια Ιταλία. Στην Ιταλία παίξαμε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, οπότε αυτό ήταν το πρώτο πρόβλημα για την Ευρωλίγκα. Έτσι, το κλείσιμο του πρωταθλήματος της Ιταλίας συνέβη πρώτα και από εκεί όλα έπεσαν κάτω σαν ντόμινο. Μετά από αυτό ήμασταν λίγο σε ένα παιχνίδι αναμονής γνωρίζοντας ότι η σεζόν μας θα ανασταλεί σε κάποιο σημείο και τελικά στα μέσα Μαρτίου η Ευρωλίγκα και η το ελληνικό πρωτάθλημα αναστάλθηκαν.

Δεν έχει κλείσει ακριβώς η σεζόν για την ώρα. Είχαμε παίξει ήδη 6-7 μήνες. Είχαμε να πάμε στα playoff και να πάμε στο Final Four. Αλλά όλα σταμάτησαν. Σίγουρα, δεν υπάρχει πραγματικό τέλος στη σεζόν αυτή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News