Φριντέτ: «Ξέρουμε πως το ΟΑΚΑ θα... ροκάρει και είμαστε έτοιμοι»

Φριντέτ: «Ξέρουμε πως το ΟΑΚΑ θα... ροκάρει και είμαστε έτοιμοι»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Τζίμερ Φριντέτ κατά την παρουσίαση του ίδιου και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω πως νιώθω ευγνώμων που είμαι εδώ. Δεν μιλάω καλά ελληνικά, αλλά νομίζω πως κατάλαβα αυτά που είπε ο Μάνος. Ο Παναθηναϊκός είναι το σύμβολο της Αθήνας, όπως και η Ακρόπολη. Ξέρω πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος μας.Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ. Θα δουλέψουμε σκληρά. Ανυπομονούμε για την νέα σεζόν. Περιμένουμε και τους υπόλοιπους παίκτες να ενσωματωθούν στην προετοιμασία μας».

Απάντηση σε ερώτηση σχετικά με την εμπειρία της ανοιχτής προπόνησης στην Πορταριά: «Δεν έχω ζήσει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ ακόμα. Όμως, περιμένω πώς και πώς να τη ζήσω. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες. Έχω δει πολλά βίντεο που μου στέλνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ξέρω πως θα είναι εκεί για εμάς κάθε βράδυ. Είναι δικό μας θέμα να μεταφέρουμε αυτή την ενέργεια και στο παρκέ. Χαίρομαι που θα είμαι στην ομάδα και ελπίζω να δώσουμε στον κόσμο μας λόγους για να πανηγυρίσει».

Ερώτηση για το τουρνουά στην μνήμη του «Παύλου Γιαννακόπουλου»: «Προφανώς, έχουμε καταλάβει πως πρόκειται για ένα σημαντικό τουρνουά, λόγω όσων συμβολίζει για τον πρόεδρό μας και τον κόσμο μας σε όλο τον πλανήτη. Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Θα βγούμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Γυρνούν τώρα τρεις παίκτες από την Εθνική Ελλάδας. Θα πρέπει ο ένας να μάθει τον άλλον. Όμως, ελπίζουμε να παίξουμε καλά και σκληρά, με πάθος. Ξέρουμε πως το ΟΑΚΑ θα… ροκάρει και είμαστε έτοιμοι».

Για το γεγονός ότι δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία: «Μόλις βγεις στο παρκέ πρέπει να κάνεις αυτά που κάνεις ως παίκτης. Αυτό δεν αλλάζει. Έχω παίξει και στην Κίνα τρία χρόνια. Και εκεί υπάρχουν σωματικές επαφές. Θέλω να βγω και να είμαι επιθετικός. Χαίρομαι που θα το δοκιμάσω αυτό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News